Hirdetés
. Hirdetés

Ugródeszka újítóknak

|

Szükségesnek tartja a vállalatok zöme a digitális átalakulást a felmérések szerint, de az adatokból kiderül az is, hogy az üzleti innovációt támogató technológiai fejlesztésekkel már nehezebben birkózik meg.

Hirdetés

Jóval könnyebben átlendülhetnek a szervezetek ezeken a transzformációs akadályokon, ha platformra építenek.

Hirdetés
          

- Minden vállalat digitális átalakulásának előfeltétele az adatokat rögzítő, kezelő és elemző rendszerek összekapcsolása a munka-, illetve az üzleti folyamatok mentén, mert a döntéshozók csak így juthatnak mély és szerteágazó összefüggéseket feltáró valós idejű információkhoz, pontos előrejelzésekhez, és a szervezet is így tud azonnal válaszolni a változásokra - mondta Szakács Zsuzsanna, az itelligence Hungary ügyvezető igazgatója. - Az SAP, a Software AG, az ELO és az Open Text technológiáin átfogó innovációs platformot adunk ügyfeleinknek, amelyen megvalósíthatják ezt az integrációt, folyamataikat nemcsak megtervezhetik és bevezethetik, hanem teljesítményüket mérhetik is, és az optimalizáláshoz szükséges változtatásokat gyorsan keresztülvihetik.

Szakács Zsuzsanna ügyvezető igazgató, itelligence Hungary           

Az SAP Leonardo innovációs platformja a modern kezelőfelületektől az S/4-es üzleti alkalmazásokig olyan technológiákon ível át, mint a felhő, a dolgok internete (IoT), a mesterséges intelligencia (AI), a blokklánc és a bigdata-analitika, míg a Software AG ARIS, webMethods és a tavalyi felvásárlással portfóliójába került Cumulocity IoT-technológiáival ad hasonló, felhőben is elérhető és AI-képességekkel bíró megoldást. Az ELO és az Open Text a munkafolyamatok mentén létrehozott és kezelt dokumentumokat, valamint más tartalmakat is bevonja a transzformáció és az innováció folyamatába. Mindezek a technológiák egymással és más szállítók termékeivel, szolgáltatásaival is nyílt, szabványos csatolófelületeken keresztül kapcsolhatók össze.

- Platformjainkra építve a vállalatok felgyorsíthatják innovációs ciklusaikat, miközben csökkenthetik a változtatásokkal járó kockázatokat többek között olyan fejlesztéseik esetében is, amelyekkel meglévő rendszereiket a dolgok internetével kapcsolják össze - mondta Szakács Zsuzsanna.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.