Hirdetés
. Hirdetés

Új asztali és mobil munkaállomások a Lenovótól

|

A világ vezető PC-gyártója, a Lenovo budapesti sajtótájékoztatóján mutatta be a partnerek, illetve a sajtó számára új asztali és mobil munkaállomásait.

Hirdetés

A Lenovo legjobb technológiáit és a legmodernebb FLEX Drive rendszert egyetlen termékcsaládban felvonultató Lenovo P-széria Budapesten mutatkozott be a vállalat sajtótájékoztatóján. A globális PC-gyártó munkaállomás-családját többek között két új, megfizethető asztali munkaállomás, a ThinkStation P410 és P510, valamint a világ első hibrid munkaállomása, a ThinkPad P40 YOGA alkotja.

A napokban bemutatott P-sorozat új asztali munkaállomásai azért is fontosak a vállalat számára, mert az ide tartozó P410 és P510 igazán vonzóak lehetnek azon vállalkozások számára, amelyek az üzleti környezetükbe keresnek erőteljes asztali munkaállomásokat, de mindezeket megfizethető áron szeretnék beszerezni. Az újonnan bemutatott készülékek mellett a vállalat fogyasztói üzletágából jól ismert YOGA márkanév is feltűnik, amely egy táblagéppé alakítható hibrid notebook, négy különböző felhasználási móddal (tablet, álló, sátor, laptop), alkalmazkodva a mindennapok kihívásaihoz.

"A nagy teljesítményű P-sorozatunk asztali és mobil munkaállomásai megadják azt a tökéletes teljesítményt és biztonságot, amire az ügyfeleinknek szüksége van egy modern üzleti környezetben. Azt a tendenciát látjuk, hogy egyre többen az üzleti infrastruktúrán kívül, otthonról dolgoznak, így elengedhetetlen a megfelelő biztonság, valamint a mobil munkaállomások által kínált szabadság, amelyet a ThinkPad P40 YOGA garantál." - mondta Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója a sajtóeseményen. "A mai bemutató egy kiváló lehetőség volt a számunkra, hogy bemutassuk és testközelből megismertessük a partnereinkkel és a sajtó képviselőivel az asztali munkaállomás-családunk kivételes tagjait is, melyek mindegyike a sárvári Flextronics gyárban készül, amire nagyon büszkék vagyunk" - tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.