Hirdetés
. Hirdetés

Új cég a Magyar Innovációs Indexben - NNG Kft.

|

A Magyar Innovációs Index (INNDEX) célja, hogy bemutassa az üzleti innovációban, üzletfejlesztésben élenjáró, innovatív cégeket és üzleti célú újdonságaikat.

Hirdetés

Új cég a Magyar Innovációs Indexben - NNG Kft.

A Magyar Innovációs Index (INNDEX) célja, hogy bemutassa az üzleti innovációban, üzletfejlesztésben élenjáró, innovatív cégeket és üzleti célú újdonságaikat.

Hirdetés


Új cég a Magyar Innovációs Indexben - NNG Kft.

Innovatív cég - NNG Kft.

NNG Kft. (NAVNG)

Kategória

Innovatív cég

Indexbe kerülés időpontja

2014. 07. 06.

INNDEX kategória

"B" (A cég nem rendelkezik Üzleti innovációs audittal és Innovatív Vállalkozás ("Innovation 24/7 Ranking") minősítéssel.)

nng innováció
nng innováció


Iparág

IKT navigáció

Innováció megnevezése

 iGO primo nextgen

Innováció típusa

Termékfejlesztés

Indukált változás nagysága

+2+

Innováció bemutatásának időpontja

2014. április

Az innováció kifejtése

Az iGO primo nextgen egy komplex navigációs megoldás, amely kielégíti a legkülönbözőbb jármű szegmensekben és a világ legtávolabbi régióiban támasztott szigorú autóipari követelményeket is. Az új szoftver magában foglalja az NNG legújabb technológiai innovációit és az elmúlt évek kutatás-fejlesztési eredményeit. Az NNG azzal a céllal jelentette be a NavFusiont , hogy áthidalja a fejegységek és az okostelefonok eltérő életciklusából fakadó ellentmondást. Ez az egyedülálló okostelefon-integrációs technológia már számos partner elismerését váltotta ki világszerte, közelebb hozva a connected járművek megvalósulásának lehetőségét.í
Ez nem egy szoftver, hanem “egy technológiai megoldás, mely két részből áll: egyrészt a jármű fejegységén futó navigációs szoftverből másrészt pedig egy okostelefonra letölthető alkalmazásból. Ezen keresztül elvégezhetők a frissítések, a contentek hozzáadása, de akár a Live szolgáltatások biztosítása is.

Üzleti Érték Várható Változása (BVA)

+4+

BVA elemzés

A kutatás-fejlesztés mindig is meghatározó szerepet játszott az NNG életében.

A cég azonban nem csak a kutatás-fejlesztés alapján létrehozott új termékek kialakítására fordít  figyelmet, hanem a tudatos piacosításra, kommercializációra, illetve céloknak megfelelő szervezet kialakításra, a szervezetfejlesztésre is.

Számos elismerés ad visszajelzést az NNG-nek a szakmai munka minőségéről és erősíti a marketing és értékesítési tevékenységet.

Jó és hasznos kapcsolatokat képes kialakítani üzleti partnereivel, egyetemi kutatócsoportokkal, illetve a kormányzattal.

A cég finanszírozásához alkalmilag igénybe veszik a rendelkezésre álló pályázati lehetőségeket.

Mivel a cég nem rendelkezik az "Innovation 24/7 Ranking" üzleti innovációs minősítéssel, ezért csak az általa adott információkon nyugodhat az értékelés.

A nyilvános, publikált adatok alapján pozítiv kilátásokat vetítünk előre a cég üzleti célú újdonságainak kialakítására és a jövedelemtermelő képesség összefüggésére vonatkozóan. Azaz a cég a jövőben is folyamatosan jelentkezik majd jövedelmező termékekkel, szolgáltatásokkal.

Összesített innovációs érték

106+

Az innováció gazdájának bemutatása

Az NNG sikere az autóipari sztenderdeket teremtő fejlesztésekben rejlik.

2004. november: megalakul a Nav N Go Kft. Több befektető, mint például a GPS&More, is csatlakozik a céghez, és globális navigációs üzleti tapasztalataival hozzájárul a Nav N Go fejlődéséhez.
2010. december: 2009 és 2010 folyamán a vállalat új irányba fordul. Továbbra is a vállalat biztosítja a legglobálisabb független navigációs szoftvert a PND- és a mobilüzletágak számára, de a valódi áttörést a járműiparban megszerzett vezető hely jelenti!
A vállalati stratégiában, a még szélesebb skálán mozgó termékportfólióban, az új földrajzi piacokban és az iGO My way mint minden szegmenst kiszolgáló márka átalakításában bekövetkezett változások eredményeként a vállalat új megjelenést és nevet kap. A Nav N Go Kft. nevet az NNG Kft. váltja fel!
Napjainkban: az NNG meghatározó szerepet tölt be az autóipar független navigációs szolgáltatójaként. Mára a 10 legnagyobb autómárkából 7 számára biztosít iGO Navigációs szoftvermotort az új multimédiás egység részeként.
Az NNG az eltelt években hatalmas és dinamikus fejlődésen ment keresztül.
Az NNG jelenleg 138 országban van jelen, 34 térképgyártóval áll kapcsolatban, 47 cégtől kap tartalmakat (content), és az általuk fejlesztett szoftver 50 nyelven kommunikál. Japán, Kína és Korea a navigációs piac közel felét teszi ki, és a kínai piac nagysága, nagyjából az európai piac méreteivel vetekszik. (NNG honlap és az általa kiadott más információk alapján)

A Magyar Innovációs Index (INNDEX): a leginnovatívabb magyar cégeknek

A Magyar Innovációs Index (INNDEX) célja, hogy bemutassa az innovatív magyar cégeket és az általuk létrehozott jövedelmező, üzleti célú innovációkat.

Az INNDEX a már jól ismert "tőzsdeindex" fogalomhoz hasonló módon került kialakításra. Segítségével gyakorlatilag egy pillantással el lehet helyezni az adott céget eredményessége és várható üzleti kilátásai alapján. Ezt biztosítja az Innovációs Index is: megmutatja, hogy egy cég mennyire innovatív és milyen kilátásai vannak a piacon értékesíthető innovációival kapcsolatban.

Az innováció egyre jobban meghatározza a cégek, vállalkozások értékét. Hamarosan minden szervezet (a nem profitorientáltak is) Innovációs Jelentést fog publikálni, hogy meggyőzzék partnereiket, vevőiket, hogy felkészültek a jövő kihívásaira és ott sikeresen helyt fognak állni.

Magyarországon a Magyar Innovációs Index kapcsán került kiadásra átvizsgálással (audittal) alátámasztott Innovációs Jelentés.

A 2014. július 31-ig terjedő időszakban az Üzletfejlesztési Díj 2014 pályázói - pályázatuk keretében - Üzleti innovációs auditon vesznek részt. Mennyiben megfelelnek a követelményeknek Innovatív vállalkozás minősítést nyernek és bekerülnek Magyar Innovációs Index "A" szekciójába.

További információ igénylése
Fodor Zoltán
szakmai felelős
06/30/600 31 26
Magyar Innovációs Index e-mail

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.