Hirdetés
. Hirdetés

Új év, új tervek az LSK Hungária háza táján

|

Folytatja interaktív kollaborációs ökoszisztémájának megújítását az LSK Hungária. 2020-ban új interaktív kijelzőcsalád érkezik, teljesen átalakul a vezeték nélküli prezentációs rendszer, de a teremfoglalási rendszer is komolyabb ráncfelvarráson esik át. Sőt idén már a nagyvilág meghódítása is a célok között szerepel: Szlovákia lesz az első állomás.

Hirdetés

Több olyan fejlesztés is szerepel a 2020. év végéig kidolgozott fejlesztési ütemtervben, amely kifejezetten a felhasználói élményt hivatott a következő dimenzióba emelni, mondta el lapunknak Leveli András üzlet- és termékfejlesztési igazgató. A felhasználói élményre összpontosító fejlesztések mellett a másik irány az IT- és üzemeltetési csapatok munkájának támogatása lesz.

Hirdetés
          

Computerworld: Lezárult egy év, új évtized kezdődik. Milyen érzés visszatekinteni?  

Leveli András: Tavaly ünnepeltük az LSK Hungária megalakulásának 25. évfordulóját, amelyet sikerült rendkívül jó eredménnyel megkoronáznunk. Vállalati interaktív kijelzőinknél kicsivel több, mint 50 százalékos növekedést értünk el az előző évhez képest, míg kollaborációs ökoszisztémánk legújabb tagja, az LSK SpaceTime teremfoglalási rendszer hatalmas népszerűségnek örvend; ebből az előrendelésekkel együtt nagyságrendileg 120 darabot értékesítettünk. 2019-ben tovább bővült az új iparágból érkező felhasználóink száma, mostanra több élelmiszeripari gyártó, illetve logisztikai cég, valamint minisztériumok és kormányhivatalok is a megoldásainkkal teszik hatékonyabbá mindennapi munkafolyamataikat.           

CW: Milyen szoftveres újdonságokra számíthatnak a most kezdődő évben a meglévő ügyfelek?

LA: Hosszú, már-már a végtelenbe nyúló fejlesztési időszakot lezárva az első negyedévben publikálni fogjuk az LSK Collaboration Suite interaktív kollaborációs szoftver-ökoszisztéma legújabb, 3.0 verzióját, amely több meglévő komponens továbbfejlesztése mellett (például gesztusvezérlés a digitális fehértábla és okostinta-szoftverekben) pár teljesen új modult is tartalmaz majd. Ilyen lesz például a Microsoft PowerPoint alkalmazásba beépülő annotációs bővítményünk, amely natív jegyzetelést biztosít majd a hagyományos PPT prezentációk megtartása közben. Meglévő ügyfeleink számára ezek az újdonságok teljesen ingyenesen elérhetők lesznek a Life Long Licence (LLL) konstrukció keretében, amely számukra a 3 év helyszíni és cseregarancia-időszakon túl is térítésmentesen biztosítja a legújabb frissítéseket és javítócsomagokat.

Leveli András üzlet- és termékfejlesztési igazgató, LSK Hungária           

CW: Már szinte elvárás, hogy az ökoszisztéma részeként újabb és újabb hardverelemek jelenjenek meg. Várható ezen a téren is valami újdonság?

LA: Természetesen. A tavaly bevezetett LSK SpaceTime teremfoglalási rendszer komolyabb hardveres ráncfelvarráson esik át, és 2020 első felében bevezetjük a 2. generációs SPT201 modellt. Ennél a legnagyobb újdonság az eszközbe integrált NFC modul lesz, amely lehetővé teszi a mobiltelefonos vagy a 13,56 MHz-es beléptetőkártyával történő azonosítást, azaz egy ütemezett megbeszélés meghosszabbítását vagy idő előtti befejezését kizárólag a szervező vagy a meghívott résztvevők tudják majd elvégezni az autentikációt követően. Hamarosan megkapja a virtuális asszisztens funkciót is, amely lehetővé teszi a közvetlen takarítás, felszolgálás és IT-segítség kérését a teremfoglalási eszközről.           

Emellett azt tapasztaltuk, hogy folyamatosan növekszik az érdeklődés a mobileszközök integrációja iránt, így BYOD-koncepciónk kibővítésének eredményeként belekezdtünk a vezeték nélküli prezentációs rendszer legújabb, 3. generációs modelljének fejlesztésébe. A mostani megoldásból megpróbálunk minden olyan fájdalompontot eliminálni, amelyet az előző generációs rendszerek használata során felhasználóink megfogalmaztak. A legfontosabb újdonság, hogy nem lesz szükség dedikált vezeték nélküli hálózatra a működéshez, csak csatlakoztatni kell a számítógéphez egy USB-s érintőgombot, és kész. A prototípus már elkészült, amelyet be is mutattuk a tavalyi CIO.hu konferencián Zamárdiban, rendkívül pozitív visszajelzések mellett.           

CW: Pár évvel ezelőtt szerencsét próbáltak több külföldi kiállításon, bemutatták megoldásaikat Barcelonában, Dubaiban és Németországban. Elérkezett az idő a piacnyitásra?

LA: Úgy érezzük, igen. Az említett kiállításokon nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, illetve azt tapasztaltuk, hogy az iskolai interaktív termékeket szinte mindenki ismeri, de hogy létezik ezekből kifejezetten az üzleti felhasználók igényeire kialakított egyedi b4b-megoldás, az mindenkit meglepett. Az értékesítést Szlovákiában fogjuk megkezdeni, az előzetes tárgyalások már megvoltak a kiválasztott partnercéggel, hamarosan kezdődik az ottani bemutatóterem kialakítása.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.