Hirdetés
. Hirdetés

Új Facebook munkamániásoknak

|

Egyéves tesztelés után jövő hónapban indul a Facebook professzionális változata, a Facebook at Work.

Hirdetés

A munkahelyeket megcélzó új közösségi hálózaton lesz hírfolyam, lájkolás és csevegőablak, állítja a Facebook illetékese, Julien Codorniou, aki szerint a Facebook-fejlesztések 95 százalékát a Facebook at Workbe is beépítették. Az új Facebook-platform felhasználói azonban speciális profilokat hozhatnak létre, amelyek különböznek normál Facebook-profiljuktól. A hivatásosoknak szánt Facebook emellett exkluzív termékekkel, köztük biztonsági eszközökkel is bővül.

 

Az új Facebook bétatesztelése januárban indul, használata meghívásos alapon történik, és ingyenes lesz a vállalatok számára. Tényleges beindulása után bármely cég csatlakozhat hozzá, a prémiumszolgáltatásokért, például az analítikákért és az ügyfélszolgálatért azonban fizetni kell, de Codorniou  szerint csak havi pár dollárt felhasználónként.

Bár a Facebook illetékese szerint a Facebook at Work megszólalásig hasonlít majd a megszokott Facebookra, azért lesznek különbségek. Hogy a legfájdalmasabbat említsük: Candy Crusht nem játszhatunk majd rajta…

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.