Hirdetés
. Hirdetés

Új nevet kapna az MSN portál?

|

Egy, a Microsoft belső internetes naplójában szereplő információ szerint a vállalat átnevezné MSN oldalát MSN Media Networkre.

Hirdetés

A LiveSide.net blogban jelent meg az a publikáció, mely okot adhat a névváltás hitelességére. Annál is inkább, mert több forrásra hivatkoznak. Chris Overd, az egyik blog-tulajdonos elmondta, hogy a források egytől egyig Microsoft alkalmazottak.

A névváltást az MSN szolgáltatásainak kibővítése követné, amely elsősorban a digitális médiafájlok letöltésében mutatkozna meg. További módosítás lenne az MSN még inkább digitális szórakoztató központtá történő átalakítása. Jelenleg ugyanis szinte kizárólag hírek, videók, és zenék találhatók az oldalon, valamint természetesen az e-mail felületre is be lehet jelentkezni.

A Microsoft is említett már valamit az újdonságok közül. A Microsoft Gadgets olyan apró alkalmazásokat jelent, amik egy részét az MSN Windows Live szolgáltatása foglalna magában (http://microsoftgadgets.com/forums/2697/ShowPost.aspx).

A Microsoft szóvivője sem megcáfolni, sem megerősíteni nem volt hajlandó a híreszteléseket. A blog szerint a videóletöltési szolgáltatás kibővítése elsősorban filmek és televíziós műsorok letölthetőségében és megtekinthetésében merülne ki.

Még tavaly mutatták be a Windows Live és Microsoft Gadgets szolgáltatáscsomagokat, amelyek a webes funkciók kibővítését szolgálják. A Windows Live azóta bétatesztelés alatt van (http://live.com). A CES kiállításon az MSN szóvivője úgy nyilatkozott, hogy a benne elhelyezésre kerülő szolgáltatások a multimédia könnyebb webes elérését célozzák meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.