Hirdetés
. Hirdetés

Új ügyvezető, megújuló üzletág az LLP-nél

|

Az LLP Hungary Microsoft Dynamics üzletága a közeljövőben új néven, önálló cégként fogja folytatni tevékenységét.

Hirdetés

Július 1-től Czermák András (36) az LLP Dynamics Hungary ügyvezető igazgatója. Érkezésével továbberősödik és önállósodik az LLP Hungary Microsoft Dynamics üzletága. Az angol nyelven közgazdász diplomát szerzett szakember több mint 16 éves B2B értékesítési tapasztalattal rendelkezik, pályáját 1994-ben a DHL Hungary Kft.-nél Key Account Managerként kezdte. Egy iparágváltást követően 2000-től 2005-ig a világ egyik vezető távközlési szolgáltatójánál, az MCI WorldCom magyarországi leányvállalatánál közép- és kelet-európai nagykereskedelmi üzletágvezetőként szerzett további szakmai tapasztalatot. 2005-től az SAP egyik partnercégénél, az Info-Consulting Zrt.-nél töltött be kereskedelmi igazgatói pozíciót.

A vállalatirányítási rendszerek, üzleti alkalmazások értékesítésében és az azokhoz kapcsolódó tanácsadásban széles körű tapasztalattal rendelkező, új ügyvezető a cég hatékonyabb működésére és a Microsoft Dynamics üzletág önállóságának megteremtésére fog koncentrálni, amely a közeljövőben új cégként és új néven folytatja majd tevékenységét.

- Örömmel vállalom az LLP Dynamics üzletág ügyvezető igazgatói kinevezését - mondta Czermák András. - Célom, hogy az LLP Hungary szakmai értékeire építve továbberősítsem a cég, és azon belül az új üzletág piaci pozícióit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.