Hirdetés
. Hirdetés

Újabb Adobe fejlesztések Indiában

|

Az Adobe egyre nagyobb terveket valósít meg Indiában: az amerikai részleg után a második legjelentősebb kutatási, valamint fejlesztési központ itt működik, és további bővülés várható.

Hirdetés

A Macromedia felvásárlását követően első alkalommal látogatott Indiába a cég elnöke, Bruce Chizen, aki egyúttal számos új, Indiával kapcsolatos tervét ismertette. A cég a következő öt évben több mint 200 millió dollárt fog az országban befektetni. Az indiai munkaerő már most is az Adobe teljes állományának 12%-át teszi ki, és a teljes mérnöki szellemi kapacitás egynegyede is innen származik.

Az Adobe volt az első globális szoftvercég, amelyik felismerte India jelentőségét: 1998-ban felállított egy kisebb részleget Naresh Gupta vezetésével, amely azóta hatalmasra nőtt - a Gupta vezetésével Noidában működő csapat egyebek mellett már 30 szabadalmaztatott eljárást dolgozott ki.

A Macromedia felvásárlásával az Adobe időközben a világ ötödik legnagyobb szoftvercégévé vált, miközben egyértelműen globális résztvevője lett a kreatív és üzleti szoftverpiacnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.