Hirdetés
. Hirdetés

Újgenerációsok

|

Egy újgenerációs informatikai vállalkozás számára mi sem kézenfekvőbb, mint támogatni az új szakember-generációt. Nem csak életkorukat, de hozzáállásukat, gondolkodásmódjukat, vállalkozó kedvüket és áldozatvállalási hajlandóságukat tekintve is újgenerációsakat.

Hirdetés

Azokat, akik már tanulmányaik alatt keresik az útjukat, a fejlődés és – természetesen – a majdani érvényesülésük folyamatos lehetőségét. Azokat, akik tenni is, áldozatot hozni is hajlandók azért, hogy ne csak egyek legyenek a sok közül.

 

Cégünk filozófiája is nagyon hasonló. A mostanra végérvényesen átalakult piacon – azon belül is az IT-tanácsadó és -szolgáltató területen – folyamatosan keressük azokat az új utakat, amiken az ügyfeleink üzleti növekedését elő tudjuk segíteni. Az ilyen esettanulmány-versenyek pontosan azt a megközelítést modellezik a fiatalok számára, ahogyan mi is megközelítjük ügyfeleinknél a problémamegoldást: az üzleti oldalon felmerülő igények, problémák megértésén keresztül jutni el az optimális IT-megoldással támogatott szolgáltatásig.

Hirdetés

Úgy véljük, hogy az ilyen jellegű szerény hozzájárulások, mint a kiutazási lehetőség feltételeinek biztosítása, valódi értékük sokszorosával bírnak a támogatottak oldalán. Pont annak a rétegnek biztosítanak lehetőséget a fejlődésre, arra, hogy megmutassa magát – és egyben Országunkat is – a világnak, amelyik hozzáállásával magától is kiemelkedik az átlagból. Az ilyen gondolkodásmóddal rendelkező fiatalok közül igyekszünk kiválogatni leendő munkatársainkat is. Egy dinamikus növekedési pályán levő cég számára nem lehet annál jobb hosszú távú befektetés, mint a jövő kimagasló tehetségeinek segítése a kibontakozás útján. A szárnyaló tehetség útjában nem szabad, hogy akadály legyen egy ilyen finanszírozási nehézség.

Cégünk fontosnak tartja az önfejlesztésre való hajlandóságot, a kihívás- és megoldáskeresését, hiszünk a jövő fiatal értelmiségijeiben. Azzá válni azonban nem lehet elég csak egy – vagy ma már inkább több – diploma megszerzése: értelmiségivé válni folyamatos tanulást, önálló alkotó munkát jelent. Mi a magunk lehetőségeihez mérten ebben igyekszünk, igyekeztünk segíteni Jánost, Marcellt és Patrikot. További fejlődésüket, karrierjüket érdeklődéssel követjük a jövőben is, abban a reményben, hogy ők sok hasonló fiatalnak, mi pedig sok jövőbeli támogatónak mutatunk követendő példát! Egyúttal bízunk benne, hogy ha majd a mai újgenerációs fiatalok lesznek a jövő újgenerációs cégvezetői, akkor ők is hasonló módon fognak gondolkodni és cselekedni…

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.