Hirdetés
. Hirdetés

Újra InnoMax Díj

|

A pályázatok elbírálásánál az üzleti innováció a legfontosabb szempont.

Hirdetés

Ismét útjára indította innovációs pályázatát az Invitel. Zsembery György,a cég vezérigazgató-helyettese az év utolsó InnoMax klubjában bejelentette: az InnoMax Díjat immár nemcsak a kis és közepes méretű cégek, hanem a nagyvállalatok is megpályázhatják. A három kategória: 5-19 fő, 20-69 fő, 70 fő fölött (felső határ nincs). A szakmai zsűri azokat a vállalatokat díjazza, amelyek az Invitel szolgáltatásaira támaszkodva, innovatív termékekkel vagy szolgáltatásokkal értek el üzleti sikereket.

Az év utolsó InnoMax klubjában – a pályázat bejelentését követően – a kiberterrorizmusról, illetve a védekezés különféle módjairól beszéltek a szakemberek. Néhány kiemelés az elhangzottakból:

„A modernkori hackerkedés nem romantikus kalózvilág, hanem kőkemény üzleti bűnözés. Egy felelős cégvezető nem választhat más utat, csak a felkészülést.” (Papp Péter, Kancellár.hu)

„Érdemes, és lehet is tanulni a biztonság terén a folyamatosan fejlődő és fejlődni kénytelen pénzvilágtól. A felhőtechnológia egyre szélesebb körnek teszi elérhetővé a legkorszerűbb megoldásokat.” (Danyi József, iSAFE)

„Az informatikai innováció ma már sokkal inkább elhatározás, mint pénz kérdése.” (Sas Tibor, Szántó Tamás, Veszprémi Kórház)

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.