Hirdetés
. Hirdetés

Úton a Google gigabites internetszolgáltatása

|

Első körben Kansas városának lakosai örülhetnek majd a csúcssebességű kapcsolatnak.

Hirdetés

A Google tájékoztatása szerint hosszas előkészítői munka után végre készen áll a Fiber névre hallgató, 1 Gbps le- és feltöltési sebességet nyújtó internetszolgáltatásának elindítására, ám sajnos ehhez a cégnek saját infrastruktúrára is szüksége van, így még hosszú út áll a projekt előtt.


Első körben a jövő év közepén Kansas City egyes lakosai számára válik majd elérhetővé a Fiber szolgáltatás, ám hogy a város melyik szegleteiben, az már a potenciális előfizetőkön múlik: a keresőcég létrehozott egy weboldalt, amelyen 10 dollárért cserébe regisztrálhatnak a szolgáltatás iránt komolyan érdeklődők, a jelentkezéseket szeptember 9-én összesítve pedig kiderül, hogy a városon belül területileg milyen sorrendben kezdik el kiépíteni a hálózatot.


A lefedett területeken élők számára három csomag lesz elérhető: a gigabites netszolgáltatás havi 70 dollárba fog kerülni, a tévészolgáltatást is tartalmazó 120 dollárral terheli majd az ügyfelek tárcáját, míg a havidíj nélkül minimum 7 évig garantáltan használható „Free Internet” esetében csak egyszeri 300 dolláros belépési költség lesz, viszont a kapcsolat le- és feltöltési sebessége 5/1 Mbps-re lesz korlátozva.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.