Hirdetés
. Hirdetés

Üzleti igényekre optimalizált SSD a Kingstontól

|

A Kingston Digital Europe bemutatta új Data Center 450R (DC450R) típusú nagyvállalati SSD-meghajtóját. A nagy teljesítményű, 6 Gbps sebességű, 3D TLC NAND memóriával ellátott SATA SSD olvasásközpontú alkalmazásokhoz készült.

Hirdetés

A kiszolgálókba szánt SSD kivételes bemeneti/kimeneti (I/O) teljesítményt és kiszámítható késleltetés biztosít, amely napjainkban fontos szempont az adatközponti SSD-k esetében. A Kingston szigorú szolgáltatásminőségi (QoS) követelményei234 szerint kifejlesztett DC450R sokféle nagy olvasási teljesítményt és olvasási gyorsítótárazást igénylő feladatnál egyenletes teljesítménnyel működik. 

Hirdetés

A vállalatok szeretnének eredményesen megfelelni a termékekkel, megoldásokkal és szolgáltatási szerződésekkel (SLA) kapcsolatos követelményeknek. Ezt a célt szolgálva a DC450R olyan nagy teljesítményű, gazdaságos SSD-megoldást kínál a rendszerépítők és a felhőszolgáltatók számára, amelyre minden helyzetben számíthatnak. A Kingston DC450R 7x24 órás rendelkezésre állást és megbízhatóságot igénylő feladatokhoz készült, például tartalomelosztó (CDN) hálózatokhoz, edge számítástechnikai alkalmazásokhoz és szoftveralapú tárolóarchitektúrákhoz. Célzott funkcionalitása lehetővé teszi, hogy az adatközpontok kiválasszák a konkrét feladataik számára legköltséghatékonyabb SSD-t. 

"Napjaink adatközpontjaiban stratégiai szemléletű meghajtókra van szükség, amelyek észszerűen és célzottan támogatják az olvasásközpontú alkalmazásokat. A DC450R kifejezetten ilyen igényekhez készült, és lehetővé teszi az adatközpontok vezetői számára, hogy a konkrét feladathoz illő SSD-t válasszanak anélkül, hogy túlterhelnék a költségvetést drágább, írási feladatokra optimalizált SSD-kkel. A DC450R nagy I/O-sebesség és kiszámíthatóan alacsony késleltetés mellett nyújt egyenletesen kimagasló teljesítményt - mind magánál az alkalmazásnál, mind pedig a folyamat későbbi szakaszában, a felhasználói felületnél" - mondta Tony Hollingsbee, a Kingston EMEA-régióbeli SSD üzletágának vezetője.

A DC450R sorozat 480 GB, 960 GB, 1.92 TB és 3.84 TB kapacitással érhető el. A termékhez öt év korlátozott garancia és ingyenes műszaki támogatás jár.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.