Hirdetés
. Hirdetés

Üzleti lehetőség: egészségügyi eszközök

|

Az emberek egyre gyakrabban vásárolnak egészségügyi és wellness eszközket, ez pedig rendkívüli üzleti lehetőséget jelent egy robbanás előtti piacon.

Hirdetés

egészség
egészség

Az emberek egyre szívesebben vásárolnak egészségügyi és wellness eszközöket - derül ki egy tanulmányból, amit az IBM Institute for Business Value készített. A tanulmányt nem véletlenül tették most közzé, Kaliforniában ugyanis most zajlik a Connections Digital nevű konferencia.

A tanulmányban 1300, jelenleg is valamilyen egészségügyi eszközt (legyen az vérnyomásmérő vagy vércukorszint elemző) használó embert kérdeztek meg. Az eredmények szerint a jobb, egyszerűbben használható eszközöket az információkat keresők fókuszcsoportja vásárolná meg előszeretettel. Ezek az emberek előszeretettel használják a technológiát betegségük menedzselése, nyomon követése céljából.

Elképzeléseik szerint ez az eszköz kapcsolódna orvosuk számítógépéhez, a mért adatokat a szakember is látná, így kevesebbet kellene orvoshoz járni, illetve könnyebben találkoznának olyan emberekkel, akik hasonló betegségben szenvednek.

És még fizetnének is a hasonló eszközökért: a megkérdezettek több mint egyharmada az elkövetkező két évben maga is hozzájárulna egy egészségügyi eszköz megvásárlásához, míg 35 százalékuk a vásárlási hozzájárulás mellett havi előfizetést is bevállalna.

Ami pedig a konkrét összegeket illeti: a megkérdezettek nagy  része (79 százalék) 100 dollárnál (20 ezer forintnál) kevesebbet hajlandó fizetni egy-egy ilyen eszközért, és szinte megegyező mértékben hajlandóak fizetni 100-200 dollár között, vagy 200 dollárnál (40 ezer forint) többet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.