Hirdetés
. Hirdetés

Vásárlókat toboroz a Dell

|

A Dell úgy próbálja növelni asztali komplett számítógépeinek népszerűségét, hogy megduplázta azokban az előre telepített memória mennyiségét és a merevlemezek tárterületét is.

Hirdetés

Az XPS 200 és 400 modellek ára a duplázás ellenére nem változott. A 2005. szeptemberi piacra kerüléskor 512 megabájt memória és 80 gigabájtos merevlemez kapott helyet ezekben a gépekben, ami most 1 GB memóriára és 160 gigabájt tárterületre növekedett.

A RAM bővítése elsősorban a rendszer teljesítményének növelését szolgálja, a nagyobb merevlemez-kapacitás pedig értelemszerűen több fájl tárolását teszi lehetővé. A texasi Round Rockban székelő Dell tovább erősítette az ajánlatot egy olyan hitelkonstrukcióval, ahol az első 18 hónap kamatmentes. Egyébként az XPS sorozat ára 999 dollárnál kezdődik.

A vállalat ezen lépése a piaci részesedés növelésére vezethető vissza, amit különösen a felső kategóriás, nagy árréssel rendelkező szegmensben szeretne bővíteni. Az XPS rendszerek ennek megfelelően az Intel-féle duálmagos processzorokkal vannak felszerelve, és mellékelik hozzájuk a Windows XP Media Center Edition 2005 operációs rendszert, valamint 15 hónapnyi ingyenes vírus- és spyware-védelmi szoftverhozzáférést is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.