Hirdetés
. Hirdetés

Versenyre hívja az egyetemeket a Software AG

|

A győztes akár 10 ezer euró támogatást kaphat, és a CeBIT 2014-en kiállíthat a cég standján.

Hirdetés

A Software AG egyetemi kapcsolatokat ápoló osztálya idén is versenyt hirdetett, amelyen a felsőoktatási intézmények, a fakultások és a diákok a német cég technológiájának, szoftvertermékeinek képességeit kézzelfogható módon bemutató projektekkel vehetnek részt. Az idei kiírás feltételül szabja a négy nagy trend – a nagy adat, a mobilitás, a közösségi média és a felhő szolgáltatások – figyelembe vételét. A verseny győztese akár 10 ezer euró támogatást nyerhet ötletének megvalósítására, és a demóval a Software AG standjának kiállítójaként részt vehet a jövő évi CeBIT-en, Hannoverben.

A Software AG standját hagyomány szerint a német kancellár is felkeresi a CeBIT nyitó napján

A német cég big data, integrációs és folyamatmenedzsment portfólióját alkotó eszközökkel a szervezetek növelhetik működésük hatékonyságát, korszerűsíthetik rendszereiket és javíthatják folyamataikat. A tavalyi versenyen első helyezést elérő üzleti és technológiai modell – a Smart Factory’s Augemnted Manufacturing – például azt szemléltette, hogy a kiegészített valóság (augmented reality) segítségével kontextus-érzékennyé tett munkakörnyezet miként segítheti az embert a bonyolult munkafolyamatok elvégzésében.

Az idei versenyre az egyetemek a university@softwareag.com email címen jelentkezhetnek 2013. szeptember 20-ig. A pályamunkákat 2013. október 18-ig lehet beküldeni, a győztes kihirdetésére 2013. november 4-én kerül sor. A CeBIT 2014. március 10-14. között várja látogatóit. További információk a Software AG CeBIT Idea Contest weboldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.