Hirdetés
. Hirdetés

Virtuális szűrővel az üzletfolytonosságért

|

A Systech szervereit az Invitel védi a túlterheléses támadásoktól.

Hirdetés

Egyre nagyobb problémát jelent a cégek számára a DDoS, vagyis a túlterheléses támadások számának folyamatos növekedése. Az üzletfolytonosságot komolyan veszélyeztető jelenség Magyarországon is egyre gyakrabban fordul elő, és ma már bármilyen méretű vállalatot, illetve szervezetet érinthet. A magas szintű szerverhosting-szolgáltatásokat nyújtó Systech számára ezért nem volt kérdés, hogy megéri-e igénybe vennie az Invitel újonnan bevezetett, DDoS támadások elleni védelmi megoldását.

Hirdetés

Hatékony védelemmel elháríthatók a támadások
A Systech Global Kft. 2001-es indulása óta van jelen a magyar szerverhosting-piacon, amelyen azóta meghatározó szerepet tölt be. A vállalat már több éve igénybe veszi az Invitel kimagasló színvonalú és biztonságú adatközponti szolgáltatásait, így amikor egyik ügyfelét több DDoS támadás is érte, a cég az Invitel 2G sávszélesség L4, hálózati szintű védelmi csomagja mellett döntött. Ennek keretében a teljes adatforgalom folyamatosan áthalad a központi szűrőrendszeren, támadás esetén pedig a rendszer azonnali tisztítást végez. Így a cég folyamatosan és biztonságosan szolgáltathat ügyfeleinek, ráadásul a megelőzéssel komoly összegeket tud megtakarítani egy esetleges támadás során keletkező veszteségekhez képest.

"A túlterheléses támadások elleni védelem ma már kiemelten fontos számunkra, ugyanis így tudjuk garantálni ügyfeleink számára a folyamatos üzletmenetet. Az Invitel kedvező árú és minőségi szolgáltatásával ezt maximálisan biztosítani tudjuk" - fejtette ki Kárpáti Kornél, a Systech ügyvezető igazgatója.



Túlterheléssel támadnak a kiberbűnözők
Világszerte egyre több túlterheléses támadás (DDoS) történik különböző célpontok ellen. Egy ilyen esemény során különböző kiberbűnözők akár földrajzilag is több helyen lévő számítógépen szereznek jogosultságot és elérést, melyeket hálózatba rendeznek és felhasználnak egy adott weboldal elérhetetlenné tételére. Ezzel túlterhelik az adott szolgáltatást és megszakítják az üzletfolytonosságot, a weboldalt kiszolgáló szerverek működését pedig ellehetetlenítik.
Egy weboldal, webshop, netbank, de bármilyen egyéb, interneteléréshez kapcsolódó szolgáltatás akár csak pár órás leállása is rendkívüli üzleti veszteségekkel, illetve a költségek komoly megugrásával járhat, így kiemelt jelentőségű a DDoS támadások elleni hatékony védelmi eszközök bevezetése.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.