Hirdetés
. Hirdetés

Virtuális valóság startupot vett az Apple

|

A NextVR sporteseményeket és koncerteket közvetít VR platformja segítségével.

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentette az Apple, hogy felvásárolta a NextVR vállalatot, amelynek szakterülete élő események közvetítése virtuális valóság (VR) formátumban.

A NextVR arról ismert, hogy együttműködik művészekkel és olyan népszerű amerikai sportszövetségekkel, mint a National Basketball Association (NBA) és a National Football League (NFL), s sporteseményeket, valamint koncerteket sugároz VR platformja segítségével.

Az akvízíció bejelentése előtt az Apple azt nyilatkozta a sajtóban, hogy még az idén kiterjesztett valóság és VR headsetet fog piacra dobni, amelyek szemenként 8K-s felbontást kínálnak majd, úgy, hogy nem csatlakoznak számítógéphez vagy okostelefonhoz.. 

A Microsoft és a Facebook már kiadta saját VR headsetjét, az HoloLenset és Oculust, és annak elenére, hogy egyre több nagy cég invesztál a technológiába, annak terjedése meglehetősen lassú: csupán 5,7 millió VR headset talált gazdára tavaly.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.