Hirdetés
. Hirdetés

Vista-kompatibilis lett a Zune

|

Mint arról korábban beszámoltunk, a Microsoft Zune hordozható médiajátszója inkompatibilis a Vistával. A Microsoft kedden kiadott egy szoftverfrissítést, amely megoldja a problémát.

Hirdetés

Bár a Windows Vista még csak az üzleti felhasználók számára hozzáférhető, néhány héttel ezelőtt kiderült, hogy a Microsoft hordozható médiajátszója, a Zune inkompatibilis a Vistában lévő Windows Media Player, Digital Rights Management (DRM - digitális jogkezelő) 11-gyel.

Néhány hétig a két Microsoft termék nem állt szóba egymással, de kedden a www.zune.com weboldalon megjelent a szoftverfrissítés, amelynek köszönhetően a Zune már nem csak a DRM 10-el kompatibilis.

A novemberben piacra dobott Zune az első héten szépen fogyott, de azóta az értékesítés erősen visszaesett, így a Microsoft azt fontolgatja, hogy többet áldoz a termék népszerűsítésére.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.