Hirdetés
. Hirdetés

VMware Ready tanúsítást szereztek a Kingston nagyvállalati SSD-i

|

A DC500 sorozatú meghajtók használatát vSAN környezetekhez és vSphere kiszolgálókhoz is ajánlja a szoftvercég.

Hirdetés

A Kingston Digital Europe bejelentette, hogy nagyvállalati kategóriájú, DC500 sorozatú SSD-i VMware Ready tanúsítást szereztek. Eszerint alapos validálási eljárást követően a VMware szoftvercég a legmagasabb szintű támogatásban részesíti a Kingston DC500R és DC500M meghajtóit, és kifejezetten javasolja használatukat a VMware vSAN és vSphere környezetekben.

Hirdetés

A VMware Ready státusz a Technology Alliance Partner (TAP) program keretében nyújtott közös tanúsítvány, amely egyszerűsíti a felhasználók számára a partnerek VMware felhőinfrastruktúráival bizonyítottan együttműködő termékek kiválasztását. Az ügyfelek ezekkel a megoldásokkal és termékekkel mérsékelhetik a projektek kockázatát, és költséget takaríthatnak meg az egyedileg megépített megoldásokhoz képest. A világszerte több ezer taggal működő VMware TAP programban részt vevő, kategóriavezető technológiai partnerek mindannyian elkötelezettek a felhasználók egyedi igényeit kiszolgáló, magas szintű szakértelem és üzleti megoldások mellett.

"Az, hogy a Kingston DC500 megoldások jogosulttá váltak a VMware Ready logó viselésére, igazolja partnereink felé, hogy a meghajtók teljesítik a VMware interoperabilitási követelményeit, és jól együttműködnek a VMware felhőinfrastruktúráival. Így a felhasználók nyugodtan telepíthetik őket éles környezetben, a tevékenység megszakítása nélkül" - nyilatkozta Kristen Edwards, a VMware Technology Alliance Partner programért felelős igazgatója. 

"A Kingston elkötelezett az olyan kategóriavezető SSD-k fejlesztése iránt, amelyek nagyvállalati terhelés mellett kiszámítható és stabil teljesítményt nyújtanak felhasználóiknak. A VMware tanúsítványa biztosítja őket afelől, hogy a DC500 sorozat komoly teljesítményt és értéket kínál számukra a nagy olvasási teljesítményt igénylő és a vegyes használatú alkalmazások, például a virtuális asztali infrastruktúra, az operatív adatbázisok, a webkiszolgálói feladatok és az adatanalitika esetében" - mutatott rá Tony Hollingsbee, a Kingston EMEA-régióbeli SSD üzletágának vezetője.

A Kingston adatközponti SSD-i megfelelnek a vállalat szigorú szolgáltatásminőségi (QoS) követelményeinek, továbbá kiszámítható random I/O-teljesítményt és alacsony késleltetést nyújtanak a különféle olvasási és írási műveletekhez. Az üzletmenet folytonosságát a DC500 SSD-család 99,9999 százalékos rendelkezésre állása garantálja, miközben gyors működést és kiszámítható I/O értéket biztosít. Ez kevesebb mint egy perc váratlan üzemkiesésnek felel meg átlagosan évente.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.