Hirdetés
. Hirdetés

Vodafone a hajléktalanokért

|

A Vodafone Alapítvány kétmillió forintot adományozott a Menhely Alapítványnak a fedél nélküli emberek megsegítésére. A szervezet a téli időszakra szükséges hálózsákot, takarót, meleg ruhát vásárol az összegből.

Hirdetés

A Vodafone fontosnak tartja a rászorulók, elsősorban a fogyatékkal élők, a hajléktalanok és hátrányos helyzetűek támogatását. A 2003-ban létrehozott Vodafone Magyarország Alapítvány kétmillió forinttal támogatja a Menhely Alapítvány munkáját, annak érdekében, hogy a rendkívüli hideg időben megfelelő segítséget tudjon nyújtani az utcán élő hajléktalanok számára.

A Menhely Alapítvány az adományozott összeget speciálisan utcán élő emberek számára készített felszerelések vásárlására fordítja. A fóliázott takarók, bakancsok, kesztyűk, sapkák, hálózsákok a rendkívüli hideg időben elengedhetetlenek a fedél nélküli emberek megfelelő ellátásához.

"A Vodafone Alapítvány támogatása a különösen hideg tél miatt a legkritikusabb helyzetben jelentett nélkülözhetetlen támogatást alapítványunk és rajtunk keresztül a közterületeken élő fedél nélküli emberek számára" - mondta el Kártyás Irén, a Menhely Alapítvány Gondozási Központjának Igazgatója.

A Vodafone Magyarország Alapítvány a jövőben is kiemelt figyelmet fordít a rászorulókra és folytatja adományozási programját. Az Alapítvány 2003-as alapítása óta több mint 230 millió forintot adományozott különböző magyarországi szervezeteknek. A Vodafone Alapítványról a www.vodafonealapitvány.hu honlapon olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.