Hirdetés
. Hirdetés

VPN-es IP telefon az Avayától

|

A Kongresszusi Központ előtt parkoló, konferencia- és bemutatóteremmé átalakult kamionban máig tekinthetők meg az Avaya újdonságai.

Hirdetés

Július 25-27. között a Kongresszusi Központ parkolójában látogatható meg az Avaya bemutatóteremként működő kamionja. Az érdeklődőket nem részletes technikai előadások várják, hanem olyan gyakrolati bemutatók, amelyek során eszközök kipróbálására esik a hangsúly.

Kővári István, az Avaya szakértője bemutatta az IP-kommunikációs eszközöket gyártó cég újdonságait, köztük a VPN telefont, amivel biztonságos kapcsolat létesíthető a vállalatok belső infrastuktúrájával a világ bármely pontjáról. Az összeköttetés létrehozásához csupán ADSL kapcsolat szükséges, a VPN beállításokat a készülék tartalmazza. A megoldás főkeg távmunkások számára ideális.

Az Avaya munkatársai Nokia szakembereivel közösen bemutatták az E Series mobiltelefoncsaládot is. A WLAN kapcsolódással rendelkező telefonokat SIM kártya nélkül is lehet használni, a készülék melléktelefonként működik. A GSM és WIFI szabványok kombinálásával működő Avaya megoldást One-X Mobile névre keresztelték.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.