Hirdetés
. Hirdetés

Windows 10: 200 millió

|

Az új operációs rendszer terjedési üteme jócskán felülmúlja még a Windows 7-ét is.

Hirdetés

A Microsoft adatai szerint a Windows 10-et immár több mint 200 millió eszközön - személyi számítógépen, tableten, okostelefonon és Xbox One konzolon - használják. Az örömhírről blogbejegyzésében beszámoló Yusuf Mehdi marketingvezető úgy nyilatkozott, hogy az operációs rendszer terjedése gyorsul, az új Windows 10-es eszközök több mint 40 százalékát a fekete péntek (az amerikai Hálaadás ünnep utáni, nagy árengedményeiről ismert nap, ami tavaly november 27-ére esett) után helyezték üzembe. Így a Windows 10 továbbra is a leggyorsabb növekedési pályát írja le a Windows-változatok között: a Windows 7-et 140, a Windows 8-at pedig 400 százalékkal múlva felül.

A 200 millió eszköz közül 22 millió található nagyvállalatoknál és oktatási szervezeteknél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.