Hirdetés
. Hirdetés

Xbox 360 árcsökkenés vasárnap

|

Úgy fest, beigazolódnak a pletykák, és a Microsoft is csökkenti a játékkonzolok árát. Az év végi vásárlási időszakra a gyártók árháborút indítanak a vevők meghódításáért.

Hirdetés

Már egy ideje azt rebesgetik, hogy a Microsoft csökkenteni készül az Xbox 360-as konzolok árát, de egy idő előtt kiszivárgott hirdetésből úgy tűnik, hogy még a héten, augusztus 30-án vasárnap lesz hivatalos az árcsökkentés. Az amerikai Target nevű áruházlánc hirdetéséből - amit valószínűleg a nyomdagép mellett fotózott le valaki - az derül ki, hogy az Xbox 360 Elite árát 100 dollárral, míg az Xbox 360 Pro modellét 50 dollárral csökkentik. Így a konzol 60 gigabájtos merevlemezzel szerelt változata 250 dollárba, a 120 gigabájtos verziója pedig 300 dollárba kerül majd a jövő héttől.

A Sony körülbelül egy hete jelentette be, hogy az új PlayStation3 változatot, a Slimet a konzol korábbi verzióinál 100 dollárral alacsonyabb áron kínálja majd, de annak képességeiből gyakorlatilag nem vesz el semmit. A Sony lépését egyrészt a konzol gyenge eladásai, másrészt a Microsoftnak az Xbox 360 árcsökkentésével kapcsolatos terveiről már jó ideje keringő pletykák váltották ki.

Jelen pillanatban nem áll rendelkezésre információ arról, hogy a magyarországi árakat hogyan befolyásolja majd a Microsoft lépése.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.