Hirdetés
. Hirdetés

Zöld utat kapott a BlackBerry 10

|

Az amerikai Védelmi Minisztérium engedélyezte a BlackBerry 10 okostelefonok és a PlayBook tabletek használatát saját hálózatán, és hamarosan zöld utat kaphatnak az Apple és a Samsung készülékei is.

Hirdetés

Miután a DoD laborjaiban alaposan átvizsgálták az eszközöket, azok felkerültek a Defense Information Systems Agency engedélyezett eszközeinek listájára. A DISA felügyeli a minisztérium információs infrastruktúráját, és az ő joguk engedélyezni a kereskedelmi forgalomban kapható termékek belső használatát.

 

A korábban RIM néven ismert BlackBerry azt várja, az engedélyezés hatására nőni fog a Z10, az - Amerikában még nem elérhető - Q10 mobiltelefonok, valamint a PlayBook tabletek eladása.

A DoD ugyanakkor azt várja, hamarosan megadhatják az engedélyt a Samsung Galaxy sorozatának, valamint az Apple legfrissebb operációs rendszerét használó iPhone, és iPad készülékeknek - jelentette a The Wall Street Journal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.