Hirdetés
. Hirdetés

Bozsoki Dániel - Verziófrissítés

|

Nagy örömmel mutatjuk be nagyköveteinket, a megújult lapot és az új csapattagot, aki mindezt levezényelte.

Hirdetés

Nehéz feladat a bevált munkafolyamatainkat, rendszereinket frissíteni, új verzióra átállni. Ahogy egyre haladunk az idővel, változik a piac, változik a munkaritmus, változnak a prioritások. Ezek a változások mind az informatikai iparágban, mind a sajtóban is jelentkeznek. Ha egy termék, vállalat, média versenyképes akar maradni, időről időre szükséges verziót frissítenie.

Magyarország több mint öt évtizedes múltra visszatekintő B2B infokommunikációs szaklapjának tekintetében egy frissítés, átalakítás nem könnyű folyamat. A szerkesztőség vállát nyomja a felelősség, meg kell felelni a tradícióknak, a lap magas szintű szakmai követelményeinek, azonban fel kell zárkózni a 21. századi média elvárásokhoz is.

A nyomtatott sajtó súlyának csökkenése, az online tartalomfogyasztás erősödése, az audiovizuális tartalmak térnyerése jellemzi a teljes médiaiparágat. Ebben az aknamezőben vállaltuk azt a feladatot, hogy a Computerworld magazint felzárkóztatjuk a modern idők kihívásaihoz.

Elsődleges célunk, hogy a lap szakmai színvonalát megőrizve kiegészítsük és az új médiumokat erősítsük. Fontosnak tartjuk, hogy új irányokba induljunk el a tájékoztatás, az iparági szereplők közötti szakmai kapcsolatok építésének támogatásában.

A feladathoz a megfelelő tisztelettel és alázattal kezdtünk neki, amiben az első felismerés az volt, hogy a Computerworld szerkesztősége - amely kiváló szakemberekből áll, akik az egyes szakterületeken az ország élvonalába tartoznak - nem fedi le a teljes iparágat.

Mi a Computerworld-nél úgy gondoljuk, hogy elsődleges feladatunk a teljes iparág szakmai támogatása, ami úgy lehetséges, hogy a legjobbakkal dolgozunk együtt.

Hogy ennek a feladatnak eleget tegyünk életre hívtuk a Computerworld Nagyköveti rendszert. Olyan szakembereket, cégvezetőket kértünk fel Computerworld Nagykövetnek, akik a maguk területén kiemelkedők, pontos rálátásuk van az iparágra, cégekre, folyamatokra, és nem utolsósorban pontosan látják, hogy merre vannak azok az irányok, amelyek meg fogják határozni a teljes IT szektort.

Nagyköveteink folyamatos kapcsolatban vannak a szerkesztőséggel, rendszeres eszmecserék, szakmai viták által biztosítják, hogy a Computerworld értéket teremt a hazai és a nemzetközi piacon.

Nagy örömmel mutatjuk be nagyköveteinket, akikkel a kedves olvasóink a későbbiekben közelebbről is megismerkedhetnek, akár írásaik, videóinterjúk vagy személyes találkozók által:

  • Kulcsár Alexandra, vezető ERP tanácsadó, az erp-consulting.hu alapítója
  • Hatvani István, RPA-, GRC- és elektronikus iratkezelés-szakértő
  • Lengré Tamás, az ASC Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója
  • Sebastian Tamas, a RocketShepherd.com alapítója
  • Szota Szabolcs fintech és insurtech szakértő, a hellocristo.hu alapítója

A Nagykövetek mellett új lendület is szükséges, ami biztosítja, hogy lépésről lépésre fejlődjünk és innováljunk.

Az új lendületet Urbán Anikó adja, aki a nagyköveti program és a szaklap tradicionális szakmaiságának összehangolásáért tartalomigazgató pozícióban felel. Munkájának első lépéseként a print lap arculatát frissítette, új interaktív elemekkel bővítette. Anikó szakmai tapasztalata, kreativitása, lendülete a biztosíték, hogy fejlődés, újítás összhangban legyen a tradíciókkal.

A Computerworld online és print szerkesztősége, ismert újságírói, Sós Éva vezető szerkesztő koordinálásával továbbra is változatlanul biztos alapját adják a lap szakmai minőségének.

A szerkesztőség munkáját a továbbiakban, sajnálatunkra, nem fogja támogatni Kelenhegyi Péter. Péter, aki évek óta alázatosan és kiemelkedő szakmai alapossággal látta el főszerkesztői feladatait, leköszön a pozícióról. Hálás vagyok a közösen töltött több, mint egy éves közös munkáért, mind szakmailag, mind emberileg rengeteget tanultunk Pétertől. Köszönjük Péter munkáját.

Mondhatnánk, hogy be van fejezve a mű, a gép forog az alkotó pihen, de ennek pont az ellentettje áll fent. A rendszerünk verzió frissült, bevezettük az új modellt, de a munka most kezdődik igazán. Lelkesedéssel, ötletekkel, új szakértőkkel vágunk neki a Computerworld új korszakának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.