Hirdetés
. Hirdetés

A wi-fi használat veszélyeire figyelmeztet az FBI

|

Ne használjunk nyilvános wi-fi hálózatot onilne vásárlásra, mert ezek a hálózatok a hackerek kedvelt információgyűjtő helyei.

Hirdetés

Hirdetés

Az ünnepi szezonban az interneten vásárolók számára tett közzé biztonsági ajánlásokat az FBI. Mindenekelőtt azt tanácsolják, hogy a vásárlásra használt eszközt mindig tartsuk naprakész állapotban, és semmi esetre se használjunk nyilvános wi-fi hálózatokat bizalmas adatok továbbításához, többek között hitelkártyaadatok megadásához.

A hackerek ugyanis előszeretettel használnak nyilvános vezetéknélküli hálózatokat bizalmas információk megszerzésére. További megszívlelendő tanács, hogy figyeljünk a vásárlás közbeni gyanús jelekre, vásároljunk ismert, megbízható online kereskedőktől, és ha lehetséges használjunk inkább hitelkártyát a debit kártya helyett a nagyobb védelem miatt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.