Hirdetés
. Hirdetés

Az iPhone feltörője Magyarországon

|

A Twitter vezető biztonsági mérnöke, Charlie Miller is részt vesz a 10. Jubileumi Hacktivity-n!

Hirdetés

Október 11-12-én - immár tizedik alkalommal - újra itt a Hacktivity, Kelet-Közép-Európa legnagyobb független IT Biztonsági Fesztiválja. 1200 hacker a világ minden tájáról, előadások párhuzamosan két szekcióban, interaktív kiscsoportos workshopok, új, termék demonstrációs szekció, hardver hacking, lockpicking, live showk, 24 órán át tartó hacker verseny, igazi fesztiválhangulat és jubileumi esti party!

Körülbelül így lehetne összefoglalni a X. Hacktivity-t, ami két teljes napra az információbiztonsági szakma hivatalos és alternatív képviselőit hozza össze a terület iránt érdeklődőkkel, kötetlen, egyúttal ismeretterjesztő és néha mélyen technikai formában. A Hacktivity-n hagyomány a versengés, a rengeteg szálon futó program és az igazi fesztiválhangulat.

 

Az idei konferencia keynote speaker-e egy igazi IT biztonsági „sztár” a Twitter vezető biztonsági mérnöke, Charlie Miller lesz. Charlie a Twitteren így mutatkozik be: „I'm that Apple 0day guy”. 5 évig dolgozott az NSA-nek, többek között feltörte a Mackbook Air-t, az iPhone-t, és bohócot csinált a Safari és a Safari mobil alkalmazásának fejlesztőiből.

A program további előadóinak – ahogy a világ nagy IT biztonsági konferenciáin – pályáznia kell, a Hacktivity-n előadni ugyanis, szakmailag igazán rangos elismerésnek számít. A jelenleg is nyitott Call for Paper-re magyar és külföldi előadók jelentkezését várja a programbizottság. A bizottság ettől az évtől három lehetőséget is biztosít: egyrészt szokásos formában várnak előadásokat, megrendezik az évek óta sikeres hello workshopokat (egy adott témában a résztvevők az elmélettől eljuthatnak a gyakorlatig), valamint a jelentkezők tarthatnak termékdemókat az erre újonnan dedikált különteremben.

Újabb fordulóval jelentkezik a HACK 24, amely egy 24 órás hacker verseny értékes nyereményekért, lesz ismét hardver workshop és Lockpicking rengeteg újdonsággal, sok-sok játék, és fergeteges jubileumi esti buli, ahol visszaemlékezünk a kezdetekre.

Az eseményen az IT-biztonsági szakvizsgákkal (CISA, CISM, CISSP) rendelkező szakemberek úgynevezett CPE pontokat gyűjthetnek, amelyek a minősítésükhöz szükségesek. A szervezők idén 1200-1500 érdeklődőre számítanak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.