Hirdetés
. Hirdetés

Cybervédelmi hálózatot indítottak a franciák

|

Az ország a cybertámadások veszélyére szeretné felhívni a figyelmet.

Hirdetés

A francia Védelmi Minisztérium elindított egy úgynevezett cybervédelmi hálózatot, amivel a legfőbb céljuk az, hogy felhívják a figyelmet a cybtertámadások jelentette veszélyekre. A hírek szerint a hálózat jelenleg 40 emberből áll, és hat csoportra van osztva. 

Bár a hálózat a francia hadsereg és a titkosszolgálat IT-biztonságának részeként működik, ennek ellenére állítólag egyik szervezetre vagy azok működésére sincs hatással.  

A csoportok egyikének az a feladata, hogy tudatosítsa a fiatal felhasználókban a támadások jelentette valódi fenyegetést, míg másik kettő a vállalkozásoknál akarja ugyanezt elérni. A negyedik  az újságírókra és a téma iránt érdeklődőkre irányul, az ötödik pedig az egyetemekre helyezi a hangsúlyt. A hatodik a lakosságot általában szeretné nevelni. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.