Hirdetés
. Hirdetés

Ezért érdemes részt venni biztonságos alkalmazás-fejlesztési webinárunkon

|

Az ITBN alapítója, Keleti Arthur is ajánlja csütörtöki virtuális rendezvényünket: a szakember videós formában veszi végig, miért érdemes ingyenesen regisztrálni.

Hirdetés

Egyes becslések szerint akár 5-7 okoseszköz lesz nálunk, velünk, vagy épp bennünk az elkövetkező években, és ezeken mind olyan alkalmazások futnak, amelyeket emberek írnak. Emberek, akik néha hibáznak, vagy átsiklanak dolgok fölött, márpedig ha az alkalmazásfejlesztés során a biztonsági területek szenvednek csorbát, azt mindannyian megérezzük.

Hirdetés

Ezzel a felütéssel ajánlja most csütörtökön, tehát november 12-én 10:30-as kezdettel megtartott webinárunkat Keleti Arthur, az ITBN alapítója, aki szerint a DevOps illetve DevSecOps gyakorlat során kiemelten fontos minden szinten beépíteni a biztonsági alapelveket. Ezáltal az elkészült alkalmazásokban már nem a publikálásuk után fedeznek fel sérülékenységeket - vagy akár nem is fedezi fel senki, hanem hackerek és más rosszindulatú támadók használják ki ezeket. Íme a teljes videós felvezető:

A Magyarországon is jó ideje jelen lévő Checkmarx szakértői részletesen elmagyarázzák módszertanuk lényegét, valamint ismertetik azon megoldásaikat, amelyekkel a biztonságos alkalmazásfejlesztést segítik. Érdemes tehát ingyenesen regisztrálni a webinár aloldalán, majd pedig meghallgatni a Checkmarx előadását november 12-én, 10:30-kor. Várunk mindenkit!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.