Hirdetés
. Hirdetés

Ezért vannak komoly veszélyben a Windows 7 PC-k

|

A számítógép-tulajdonosok több mint a fele nem használ antivírus programot.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft legújabb biztonsági jelentése szerint a régebbi Windows változatokat használók komoly kockázatoknak teszik ki számítógépüket. A szakértők megállapították ugyanis, hogy  a Windows Vista és Windows 7 operációs rendszert futtatók több mint 50 százaléka egyáltalán nem telepít vírusellenes programot a PC-jére. A későbbi Windows-verzióknál azért lényegesen kedvezőbb a helyzet, mert itt a Microsoft beépített biztonsági programja, a Windows Defender alapértelmezésben bekapcsolt állapotban van, így akkor is van védelem a programkártevőkkel szemben, ha valaki nem telepít külön antivírus programot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.