Hirdetés
. Hirdetés

Így kapcsolja be a gépe nyomon követését a Windows 10-ben

|

Hordozható számítógépe elvesztésekor vagy ellopásakor jó hasznát veheti a Windows 10 nyomkövetési funkciójának.

Hirdetés

Az ellopott vagy elveszett számítógép helyének meghatározására szolgáló funkció bekapcsolásához először jelentkezzen be a Microsoft-fiókjába (szükséges még a szolgáltatás igénybevételéhez az elsődleges helymeghatározás engedélyezése is). A Start menüben válassza a Gépház utasítást, menjen a Frissítés és biztonság lapra, és kattintson az Eszköz nyomon követése lehetőségre. A megjelenő ablakban kattintson a Módosítás gombra, és a tolókát hozza Be állapotba. Ezt követően a funkció néhány óránként elmenti a készülék aktuális helyét. Az eszköz megkereséséhez menjen az account.microsoft.com/devices weboldalra, itt jelentkezzen be ugyanazzal a Microsoft-fiókkal, válassza ki az elveszett eszközt, majd kattintson az Eszköz nyomon követése lehetőségre, melynek hatására megjelenik egy térkép, amelyen megtekintheti az eszköz aktuális helyét.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.