Hirdetés
. Hirdetés

Közzéteszi a WikiLeaks a CIA igazgató ellopott leveleit

|

Bejelentette a bizalmas információk kiszivárogtatására szakosodott szervezet, hogy birtokában vannak az e-mailek.

Hirdetés

Hétfőn az amerikai New York Post újságnak nyilatkozta egy fiatal hacker, hogy sikerült feltörnie John Brennan CIA igazgató magán postafiókját, amely többek között olyan bizalmas fájlokat tartalmazott, mint a politikus 47 oldalas biztonsági átvilágítási beadványa, valamint több mint egy tucatnyi amerikai titkosszolgálati vezető személyes adatai és társadalombiztosítási száma. Egy, a CNN-nek név nélkül nyilatkozó hatósági személy szerint a hackelés során nem kerültek illetéktelen kezekbe bizalmas információk. Ugyanakkor legfrissebb fejleményként a WikiLeaks most azt állítja, hogy birtokában van a CIA igazgatójának személyes levelezése, és rövidesen nyilvánosságra kívánja hozni azt.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.