Hirdetés
. Hirdetés

Megjött és telepíthető a lopakodó Firefox

|

Frissíthető a Mozilla böngészője a nyomkövetést megakadályozó funkciót kínáló 42-es változatra.

Hirdetés

Elérhetővé tette a Mozilla a Firefox legújabb, 42-es verziószámú kiadását, amelynek a privát böngészési módban használható, nyomkövetést megakadályozó új funkciója - amely alapértelmezés szerint bekapcsolt állapotban van - lehetővé teszi a felhasználók számára annak megakadályozását, hogy a weboldalakat üzemeltetők és a hirdetők nyomon kövessék böngészési szokásaikat, tevékenységüket. A privát böngészési mód használatakor a program már eddig is törölte a böngészési előzményeket és a nyomkövető sütiket, amikor bezártunk egy privát böngészőablakot.


Az új funkció egy további védőfalat húz fel magánéletünk védelmére, amely blokkolja a weboldalakba beágyazott nyomkövető kódokat: hirdetéseket, elemző eszközöket és közösségi gombokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.