Hirdetés
. Hirdetés

Proaktív végpontvédelem vállalatoknak

|

Az ESET új vállalati termékeihez újratervezte a Remote Administratort.

Hirdetés

Világszerte, így Magyarországon is elérhetők mostantól az ESET újratervezett, vállalati IT biztonsági termékei, amelyek eredetileg decemberben debütáltak Észak-Amerikában. A portfóliót Android, OS X és Windows alapú eszközökhöz készült termékek alkotják, amelyek új funkciókkal – például botnet és adathalászat elleni védelemmel, exploit blokkolóval – bővültek, és a vállalati infrastruktúra alacsony terhelése mellett proaktív végpontvédelmet valósítanak meg.

A vállalati biztonsági portfólió középpontjában a teljesen új alapokra helyezett ESET Remote Administrator áll, amely platformfüggetlen, távoli menedzsment megoldásként a védekezés hatékonyságát növelve segít a bevezetés és a felügyelet költségeinek csökkentésében. A Remote Administrator automatikus figyelmeztetéseket küld a biztonsági eseményekről a rendszergazdáknak, új felhasználói felülete pedig lényegesen leegyszerűsíti a hálózati tevékenységek monitorozását, konfigurálását és ellenőrzését.

 

– A digitális forradalom alapvetően megváltoztatta a vállalatok működési környezetét, ezért úgy döntöttünk, visszatérünk az alapokhoz, és felülvizsgáljuk, hogy ügyfeleinknek milyen IT-biztonsági megoldásokra van szükségük az üzlet bővítéséhez – mondta Richard Marko, az ESET ügyvezető igazgatója. – Véleményünk szerint a kulcs a használhatóság, a teljesítmény és a hatékonyság megfelelő egyensúlyának kialakításában rejlik, ezért erre építettük új portfóliónkat.

Sokkal gyorsabban váltanak a lakossági felhasználók a folyamatosan fejlődő online fenyegetések hatására a legújabb IT-biztonsági technológiákra az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact tapasztalatai szerint, mint a vállalatok, pedig utóbbiak sokkal többet veszíthetnek egy-egy sikeres támadás következtében.

– Magyarországon a vállalatok nagy többsége nem a legkorszerűbb IT-biztonsági eszközöket használja – mondta Béres Péter, a Sicontact Kft. vezető IT- tanácsadója –, azonban jellemzően nyitottak a váltásra, ha az új megoldás sem rendszerüket, sem költségvetésüket nem terheli meg, és az ESET új termékei ezt a hatékonyságot kínálják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.