Hirdetés
. Hirdetés

Tarol a Windows Defender

|

Már minden második windowos rendszert a Microsoft vírusellenes megoldása védi.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft büszkén jelentette, hogy Windows Defender védi a Windowst futtató számítógépek több, mint felét.

Ez hatalmas eredmény a cég számára, mert korábban külső védelmi megoldások jellemezték a windowsos eszközök zömét, és ez fokozta a rendszerek biztonsági kockázatát.

A Windows Defender azonban rengeteget fejlődött az utóbbi időben, és  a legújabb tesztek szerint ma már az egyik legjobb vírusellenes termék a piacon: olyan rangos fejlesztők termékekeivel teljesít egy szinten, mint a Kaspersky és a Symantec.

A több, mint ötven százalékos részarány félmilliárd olyan Windows-eszközt jelent, amelyen a Windows Defender az elsődleges vírusellenes megoldás.

A Windows Defender ugyanakkor ma már csak egy - bár központi - elem a Windows 10 védelmi rendszerében, amely közvetlen víruselhárításon kívül többek között szülői felügyeletet és adathalász wekhelyek elleni védelmet is kínál.

A Microsoft a sikeren felbuzdulva a Windowson kívüli világot is célba vette a megoldással, és Microsoft Defender néven kiadta a Windows Defender Mac-változatát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.