A Verbatim új 4 GB-os USB meghajtói most menő versenyautó-színekben

|

A Verbatim ihletet nyert a díjnyertes sportkocsik dizájnjából, és két új GT USB meghajtóját a versenypályákon világszerte sikert aratott híres fehér sávokkal díszítette. A pendrive 4 GB adat tárolására képes, és kényelmesen elfér a zsebben vagy a kézitáskában. A dinamikus külsejű USB kulcs piros és fekete változatban is kapható.

• Két új Store ‘n’ Go USB 2.0 meghajtó piros és fekete GT dizájnnal • 4GB tárolókapacitás, súlya mindössze 7,9 g • Behúzható csatlakozó, kupak nélküli kialakítás • Kompatibilis Windows 2000, XP, Vista, Windows 7, Mac OS 9 vagy újabb, LINUX 2.4.0 vagy újabb operációs rendszerekkel is • Zöld termék, kevesebb műanyaggal: 90%-kal kevesebb műanyag a csomagolásban csomagolásnál Mobil adathordozó menő versenyautó kasztniban A formás USB meghajtót a világ legjobb versenypályáit megjárt legendás sportkocsikat idéző fehér sávok díszítik. A Verbatim Store ‘n’ Go GT Edition USB 2.0 meghajtó USB csatlakozója behúzható, így külön kupak nélkül is védve marad. A fekete vagy piros színben kapható, 54 mm hosszú, 21 mm széles és 9.22mm vastag, és csupán 7,9 grammot nyomó új GT Edition USB 2.0 meghajtók kényelmesen elférnek a zsebben vagy a táskában, és stílusos kiegészítői bármilyen laptopnak vagy PC-nek, de leginkább a Verbatim 500 GB-os GT hordozható merevlemezével mutatnak tökéletesen.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.