Az új Xerox 7740 Wide Format Scan Solution lapolvasóval egyszerűbb a színes és a monokróm szkennelés

|

Az építészeti, mérnöki és szerkezetépítő vállalatok, a produkciós cégek és a nyomdaipari szolgáltatók most egy új, megfizethető opcióval is számolhatnak, ha műszaki dokumentumaik beolvasásáról van szó. A kompakt Xerox 7740 Wide Format Scan Solution színes és monokróm lapolvasási feladatoknál – például építészeti tervek, kapcsolási rajzok, rendszerdiagramok vagy térmodellek szkennelésekor – 600×600 dpi felbontással gondoskodik a tűéles képminőségről.

A berendezés akár 1016 milliméter (40 col) szélességű dokumentumok beolvasására is képes, amit színesben 83,8 milliméteres másodpercenkénti sebességgel, fekete-fehérben és szürkeárnyalatosban pedig 25,4 milliméteres másodpercenkénti sebességgel képes elvégezni a legtöbb szabványos fájlformátumba. A munkafolyamatok könnyen kezelhetők az átlátható felépítésű felhasználói felületről. „Az új Xerox 7740 használata rendkívül egyszerű, képminősége pedig kiváló. Felhasználói – a tervezők, mérnökök és azok a szakemberek, akiknek nagyméretű, tiszta képekre van szüksége – az új Xerox lapolvasó segítségével a számukra legfontosabb dologra összpontosíthatnak: saját tevékenységükre” – mondta Hulényi Bence, a Xerox Magyarország Kft. értékesítési és szerviz igazgatója. A Xerox 7740 szolgáltatásaiból: • Termelékenység – A lapolvasás gyors, az automatikus dokumentum-szélesség felismerésnek köszönhetően pedig minimálisra csökkenthetők a hibalehetőségek • Lapolvasási előnézet – A beolvasott képek valós időben láthatók a munkaállomáson. Minden finomhangolási beállítás azonnal érvénybe lép, és tárolódik az eredeti példány újraolvasása nélkül. • Színes fénymásolás – A FreeFlow® Accxes® Copy szoftverrel a 7740 teljes értékű színes fénymásoló megoldássá változik, és bármilyen márkájú színes nyomtatóhoz kapcsolódni tud a hálózaton, miközben teljes kontrollt biztosít a másolás és átméretezés paramétereivel kapcsolatban. Elérhetőség A Xerox 7740 Wide Format Scan Solution már megrendelhető a Xerox viszonteladóinál és terjesztőinél.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.