Az XAPT az Év Microsoft Dynamics Partnere

|

Az XAPT kapta a Microsoft Dynamics kelet-közép európai Év Partnere díjat a disztribúció és nagykereskedelem szektor területén végzett munkájáért.

A Microsoft a 2009. július 13-16. között New Orleansban megrendezett partner konferenciáján, a közép-kelet európai partnercégei közül ismét az XAPT-ot választotta a 2009-es Év Partnerének a Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszerek forgalmazása kategóriában a disztribúció és nagykereskedelem területén. A Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszerek hazai piacvezető szállítója, az XAPT Hungary Kft. a tavalyi díjazás után idén ismét megkapta az elismerést. Az XAPT Hungary Kft.-nek járó kitüntetést dr. Schvarcz Zoltán ügyvezető igazgató vette át, aki elmondta: „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Microsof a munkánkat elismeri. Az elmúlt évben cégünk megőrizte vezető szerepét a hazai piacon és tovább növelte elismertségét a nemzetközi Microsoft Dynamics közösségben, ennek bizonyítéka a most megkapott újabb díj. Továbbra is nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden ügyfelünknek az ő egyedi igényeit figyelembe vevő megoldásokat biztosítsuk, ehhez pedig kellő tapasztalattal, és iparági szaktudással rendelkezünk, ami hatékonyabb bevezetést, nagyobb biztonságot és kedvezőbb árakat tesz lehetővé elsősorban a disztribúcióval és nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára.” A Microsoft Dynamics Év Partnere díj olyan Microsoft vállalatirányítási megoldásokat forgalmazó partnerek kimagasló munkáját ismeri el, akik Microsoft Dynamics rendszereken alapuló, innovatív és egyedi megoldásokat nyújtanak az ügyfelek számára. Ezek a partnerek alapos iparági tudással és szakértelemmel rendelkeznek, emellett következetes, magas színvonalú és kiszámítható szolgáltatást biztosítanak a Microsoft Dynamics rendszereket használó vállalatok számára. „Elengedhetetlen, hogy a partnereink széles üzleti megoldás választékkal és innovatív technológiákkal szolgálják ki az ügyfeleket” – mondta el Charles Arizmendi, a Microsoft kelet-közép európai partner stratégiáért és programért felelős területi igazgatója. „Gratulálok az XAPT-nak, aki ezúttal is az ügyfelek magas szintű kiszolgálása iránti mély elkötelezettségéről tett tanúbizonyságot, folyamatosan kimagasló teljesítményt nyújt, és következetesen képviseli a termék és technológiai innovációkat.” – tette hozzá.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.