Bérelhető az SAP Business All-in-One

|

Előfizetéses hosting formában is elérhető a középvállalati ERP

Az SAP Hungary Kft., és a Hostlogic Kft. bejelentette, hogy új licence és hosting megoldást kínál a középvállalatok számára kidolgozott vállalatirányítási rendszerhez, az SAP Business All-in One-hoz. Eszerint az ügyfeleknek nem szükséges megvenni a licence-ket, hanem meghatározott ideig (kettő, három, vagy négy évig) bérelheti azokat havi vagy negyedévenkénti díj ellenében. Az új szolgáltatás hosting formában érhető el. Az alkalmazáscsomagot az SAP partnere, a Hostlogic Kft. biztosítja, mely tartalmazza a vállalatirányítási megoldást, az iparágspecifikus SAP Best Practice csomagot, az SAP MaxDB™ adatbázist, és a standard SAP® Enterprise Support támogatást. Opcionálisan választható emellett ügyfélkapcsolatmenedzsment (CRM), üzleti intelligencia (BI) és bérszámfejtés modulok az SAP Business All-in-One-hoz. Az ügyfelek így igényeiknek megfelelően konfigurálhatják és azonnal használhatják a megoldást, melyet idővel akár hagyományos, helyszíni (on premise) üzemeltetésre is válthatnak. Utóbbiban nyújt segítséget az SAP honlapján található konfigurátor, mely a teljes bevezetés költségére ad hozzávetőleges árkalkulációt. Földi Valéria, az SAP Hungary Kft. partnerhálózatért felelős kereskedelmi igazgatója az előfizetéses hosting kapcsán aláhúzta: “Régóta várjuk, hogy ez a megoldás Magyarországon is elérhetővé váljon. Hisszük, hogy a kedvező licence konstrukció azon középvállalatok számára nyújt azonnali megoldást, melyek korlátozott IT, és szűkős anyagi erőforrásokkal rendelkeznek.” Molnár Attila, a HostLogic értékesítési igazgatója hozzátette: “Napjainkban elsődleges jelentőségű a cégek számára a pénzügyi erőforrások minél nagyobb mértékű felszabadítása. Az SAP licence-ek bérleti konstrukcióban történő igénybevétele maximálisan támogatja a vállalatokat likviditásuk megőrzésében és javításában egy nagy összegű beruházás alternatívájaként. “

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.