Infrastruktúra optimalizáció az Atigristől

|

Az Atigris Informatika egy infrastruktúra-optimalizációs modellel is megpróbál nagyvállalati partnerei segítségére lenni...

Az Atigris Informatika egy infrastruktúra optimalizációs modellel is megpróbál nagyvállalati partnerei segítségére lenni, amely az alábbi területeken tud előnyt jelenteni- mondta el Cseh Tibor a cég munkatársa. - Informatikai működési költségek erőteljes csökkentése a nem, vagy kevéssé menedzselt környezet felől a dinamikus, menedzselt infrastruktúra felé történő átalakítással - Informatikai biztonság fokozása az IT rendszerfelügyelet nagymérvű automatizálásával - Optimális licenc kihasználás biztosításával - A megvásárolt informatikai infrastruktúra finomhangolásával, annak tapasztalati tényeken alapuló optimális kihasználhatósága érdekében - Az infrastruktúra optimalizációs modell valós nagyvállalati tapasztalatokon, iparági szabványok alkalmazásán és a Gartner által kidolgozott infrastruktúra érettségi modell elvein egy saját optimalizációs utat kínál a nagyvállalatoknak A modellt a valós életben az Atigris egy többlépcsős folyamat során valósítja meg ügyfeleinél. Az első lépcsőben egy jól bevált és minden részletre kiterjedő kérdőíves felméréssel tájékozódni lehet az adott cég informatikai érettségi szintjéről, majd ennek alapján szükséges meghatározni a szükséges további infrastruktúra optimalizációs lépéseket. A költségek csökkenése az alábbi területek megfelelő működésével érhető el: - IT szabványok, szabályzatok és ellenőrzési funkciók kialakítása - biztonsági kockázatok csökkentése, többrétegű, a peremhálózat a kiszolgálók, az asztali számítógépek és az alkalmazások szintjén egyaránt működő védelem kialakítása - manuális, időigényes műveletek felváltása - A modell alkalmazásával az Atigris célja, ügyfelei olyan infrastruktúrát alakíthatnak ki, amely dinamikus, illetve megfelelő eszközt ad az üzleti döntéshozók kezébe az adott cég hatékony irányításához és a versenyelőny megőrzéséhez. A modell segítségével az IT költségek teljes körűen szabályzásra kerülhetnek, az integráció a teljes rendszerre kiterjed, a mobil felhasználók pedig az irodában megszokott szinten lehetnek képesek az IT szolgáltatások kihasználására.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.