Mobilon erősít a Honda

|

A Sybase mobilmenedzsment megoldásai jelentik a kulcsot a Honda Motors nagyszabású tervéhez, amellyel három év alatt az összes európai ország értékesítési hálózatát vezetékmentessé teszik.

Stratégiai együttműködésről szóló megállapodást írt alá a Honda és a Sybase (NYSE: SY). Amint arról a ComputerWeekly.com informatikai portál is beszámolt – http://www.computerweekly.com/Articles/2008/01/04/228741/honda-rolls-out-mobile-devices-across-european-operations.htm – a Honda európai vezérképviselete a Sybase iAnywhere mobil termékét, a Onebridge-et választotta a vállalat mobil értékesítés-támogató rendszerének alapjául. A beruházástól, amelyet először Nagy-Britanniában vezettek be, majd három év alatt az összes európai képviseletre kiterjesztenek, 63 ezer font (22 millió forint) megtakarítást várnak minden 100 felhasználó után. Az autógyár értékesítési képviselői Palm Treo okostelefonokat kapnak, amelyeken keresztül a Onebridge megoldásának köszönhetően bármikor hozzáférhetnek az irodai email-fiókjukhoz, valamint a céges belső hálózathoz. A Nagy-Britanniában dolgozó értékesítők jellemzően távmunkában dolgoznak, így az irodában keveset tartózkodnak, ellenben feladatuk a szigetország több mint 1000 márkaképviseletének látogatása, és az ügyfelekkel való személyes kapcsolattartás. „Munkatársainknak tetemes holtidőt jelent, amikor külső helyszíneken például egy megbeszélés kezdetére várnak, és eközben nem tudják elérni az emailjeiket” – mondta Mervyn Eyles, a Honda UK ügyfélkapcsolati igazgatója. „A Palm Treo mobileszközök használata jóval gyorsabb és egyszerűbb kapcsolattartást tesz lehetővé, mint egy notebook bebootolása és a levelek letöltése, miközben ugyanazt az ismerős Microsoft felhasználói környezetet használják. A Onebridge-nek köszönhetően a munkatársak kétszer gyakrabban érhetik el a belső hálózatot, mint korábban, ráadásul egy biztonságos platformon keresztül” – tette hozzá Eyles. A Honda elsősorban annak skálázhatósága, valamint a többféle alkalmazás által létrehozható, megnyitható és megosztható csatolmányok lehetősége miatt választotta a Sybase megoldását. „A Onebridge másik előnye volt” – nyilatkozta Mervyn Eyles – „hogy eleve alkalmasabb egy nagyvállalati bevezetésre, köszönhetően a beépített felügyeleti eszközöknek, és annak a képességének, hogy kész egy már meglévő, földrajzilag elosztott Lotus Notes/MS Exchange infrastruktúra támogatására.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.