SAP megoldással divatozik az ORSAY

|

Az SAP AG bejelentette, hogy az ORSAY GmbH női divatáruházlánc az SAP Business All-in-One vállalatirányítási megoldását választotta az ellátási láncának integrálása és üzleti folyamatainak központosítása érdekében.

A 19 országban jelen levő ORSAY tervei szerint az SAP megoldása abban segít, hogy a következő években Ázsia felé történő piacbővítését támogatja. A 4000 alkalmazottat foglalkoztató női divatáruházlánc saját IT megoldását cseréli le a walldorfi cég szoftvertermékére. Az SAP Business All-in-One integrált üzleti tervezési modulja támogatja az áruválaszték menedzselését, valamint a ruházati termékek rövid életciklusának, és hosszú szállítási idejének kezelését. A vásárlói szokások, adatok begyűjtésében az SAP POS Data Management alkalmazása segít, mellyel hatékonyabban tud tervezni és keresletösztönző akciókat indítani 520 boltjában a női divatlánc.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.