Workflow SharePointra már laza nadrágszíjjal is

|

A SharePoint 2007 egyik újdonsága az volt, hogy megjelent benne a workflow támogatás, azaz egy tartalmi elem létrehozása, vagy változása elindíthatott például egy jóváhagyási folyamatot. Aki ennél bonyolultabb dolgot szeretne megcsinálni, arra is van lehetőség. Csak ehhez rendesen fel kellett kötni a gatyát! Legalábbis eddig...

A 2009. március 4-én megjelenő K2[blackpoint] ugyanis lehetővé teszi, hogy ezentúl egy olyan egyszerű feladathoz, mint egy szabadság igénylés, vagy költség elszámolás jóváhagyása, egy kicsit lazábbra vegyük a nadrágszíjat. A K2[blackpoint] grafikus felületein már valóban a felhasználó képes összehúzogatni egy folyamatot anélkül, hogy programozót kellene ehhez bevonnia. Ez lényegesen támogatja az olyan alulról jövő innovációt, amit egy projekt csapat, vagy egy szervezeti egység saját hatékonyságának támogatására végez. Nem kell várni, nem kell extra pénzeket költeni, nem kell kódolni, nem kell IT tudás ehhez. Talán nem kell külön ecsetelni, hogy jelenleg a hatékonyság növelés kérdése milyen hangsúlyossá vált. Éppen ezért azok, akik ennél komolyabban is szeretnének a saját üzleti folyamataik automatizálásával előrébb lépni, jó hír lehet, hogy a K2 [blackpoint] része lesz a nagy testvérnek, a K2 [blackpearl] doboznak is. A K2 [blackpearl]-t itthon is több nagyvállalat használja már megjelenése óta, és a Gartner éppen most sorolta a BPMS (Business Process Management Systems) terület vezetői közé. És még egy jó hír azoknak, akik gyorsan lépnek! Bár a K2 [blackpoint], lévén egy belépő termék a folyamat-irányításba, amúgy is kedvező árfekvésű akár egy KKV számára is, 2009. február 27-ig még kedvezményesen is szerezhető be a K2 [blackpoint] az early adopter program keretében.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.