Hirdetés
. Hirdetés

2021. május 26-án ismét InnoWorld konferencia!

|

Az online térben megrendezésre kerülő eseményünkön új, innovatív digitalizációs megoldásokat, a digitalizáció nyújtotta előnyöket mutatjuk be.

Hirdetés

Konferenciánkon, neves szakértők segítségével arra keressük a válaszokat, hogy a pandémia hatására felgyorsult digitalizációs folyamatok hogyan illeszthetőek hatékonyan egy vállalat mindennapjaiba. Hogyan profitálhatunk ebből hosszútávon, illetve mire érdemes kiemelt figyelmet fordítani, hogy az új, automatizációs folyamatok negatív hatásait elkerülhessük.

A rendezvényt megnyitja: Bozsoki Dániel, a Computerworld lapigazgatója és Sebastian Tamas, a Rocketshepherd alapító-vezérigazgatója.

Regisztráció >>>

Rövid ízelítő konferenciánk programjából:

Danyi József, ügyvezető, IXENIT Tanácsadó Kft.

Robotok és interfészek - a vállalati evolúció szolgálatában

Ha a pandémiára, mint a természetes szelekció gazdasági életben is megfigyelhető egyik tényezőjére gondolunk, akkor a megoldásokat is egy már ismert gondolatmenetet követve, az alkalmazkodásban találhatjuk meg. Az IXENIT Kft. előadásában azokat a kompetenciákat és megoldásokat igyekszik számba venni, melyek a legjobb adaptációt jelenthetik a járvány által okozott krízishelyzetek elkerülésére. Az olyan technológiák, mint az RPA, vagy az ügyviteli rendszerek funkcióinak bővítése, valamint összekapcsolása, nemcsak ellenállóbbá teszik a vállalkozást a hasonló "kihalási eseményekkel" szemben, hanem hatékonyabbá is teszik a békebeli működést.

Bubori Zsolt, régióért felelős vezető, EIT Health InnoStars

A hálózat ereje a változó világban - minimális követelmény vagy versenyelőny?

A hálózat egy élő innováció. A mai, folyamatosan változó és digitalizálódó világban való érvényesülés érdekében magas színvonalú, egész Európára kiterjedő hálózatra van szükség. Ez kínálja az EIT Health - ami összefogja az egészségügy újító szemléletű résztvevőit, egy hatalmas közösséget kovácsolva, az Európai Unió támogatásával. A határokon átívelő együttműködés vezetőkkel, tudósokkal, orvosokkal, hatóságokkal, a piac szabályozó szervezeteivel és betegekkel a soraiban, annak érdekében jött létre, hogy a páciensek számára elérhető orvosdiagnosztikai módszerek és kezelések hatékonysága javuljon az állampolgárok jólétével egyetemben. Az előadás a kiterjedt hálózat legfontosabb előnyeivel kapcsolatos kérdéseket tárgyalja, valamint kitér az okokra, hogy manapság miért elengedhetetlen a sikeres üzleti tevékenységhez. Többek között az olyan technológiai trendek miatt, mint a Big Data, az AI és a digitalizáció, a vállalkozóknak kiterjedt piaci hozzáféréssel kell rendelkezniük ahhoz, hogy elérjék az ügyfeleket - ez minimalizálja a pénzügyi és a K + F kockázatokat, továbbá elérhetővé teszi a szükséges méretgazdaságosságot).

Schramek Gábor, Sales & AV Product manager, Mikropo Vizuáltechnika Kft.

Barco Click Share hybrid meeting

Hibrid. A mai világban ezt a szót egyre több mindenre használjuk. Különböző területeken jelenik meg az autótól kezdve a művészeteken át. De mi van a tárgyalásokkal, meetingekkel? A mai pandémia utáni építkezés világában a hibrid meeting fogalma egyre inkább előtérbe kerül. Számos kutatás lát napvilágot arról, hogyan is fognak kinézni megbeszéléseink, munkába való visszatérésünk a világjárvány után. A Covid 19 óta megtapasztalhattuk, hogy a virtuális világ mennyi előnnyel tud számunkra szolgálni, de mindemellett mennyi nehézséget okozhat. A jövő meetingje a kutatások szerint a hibrid meeting, ahol mindegy hogy a résztvevő a tárgyalóból vagy bárhonnan máshonnan, otthonról vagy akár egy kávézó teraszáról csatlakoznak be. Ezen irány azonban meghatározza a tárgyaló kialakítását, de akár a méretét is. Mivel ebből a poszt pandémiás szituációból csak befektetéssel és az igényekhez való alkalmazkodással tudunk kikeveredni, így engedjék meg, hogy bevezessük Önöket a hibrid meetingek világába.

Sebastian Tamas, vezérigazgató és a Rocketshepherd alapítója

Startup Ökoszisztéma Pásztorkodás

Áttekintés a hazai startup-ökoszisztéma utóbbi évtizedéből - a sikereiről és a buktatóiról. Hogyan segíti a Rocketshepherd az ökoszisztémát, illetve annak integrálását a nemzetközi vérkeringésbe.

Cséri Zoltán, operatív vezető, RocketShepherd operatív vezető

Hogyan tegyük még hatékonyabbá cégünk működését?

Az előadás során áttekintjük azokat az innovatív digitalizációs eszközöket, amelyek jelentősen segítik egy cég működését, a munkavállalók és a munkáltatók közötti párbeszédet és hatékonyabb ügymenetet eredményeznek. Célja egy átfogó összegzést nyújtani a XXI. századi digitalizációs megoldások hatékonyságáról.

Jobbágy László, ügyvezető, Digitális Jólét Nonprofit Kft.

Kiemelt programok a gazdasági versenyképességért

- 2021. május 4-én alakult meg a Magyarországi Drón Koalíció (MDK) azzal a céllal, hogy stratégiai és szakmai platformot teremtsen a kormányzat, a kutatói szféra, a piaci szereplők és a felhasználók számára a magyarországi drónhasználattal és fejlesztésekkel kapcsolatban; hozzájáruljon egy világszínvonalú drón ökoszisztéma és drón tesztkörnyezet kialakításához; továbbá a magyarországi drón stratégia kidolgozásához és megvalósításához
- Az 5G Koalíció 2017 nyarán alakult, mára 86 tagszervezettel rendelkező szakmai együttműködési fórum. A piac, a tudományos élet, valamint az állam képviselőiből álló szervezet célja, hogy Magyarország az európai 5G fejlesztések egyik központjává váljon, valamint, hogy hazánk a világ élvonalába tartozzon az 5G bevezetése, elterjedése és gyakorlati alkalmazása területén.
- Magyarország Mesterséges Intelligencia Koalíciója, amely MI Koalíció működtetése jelenleg 317 tagszervezetből áll, 900+ delegált szakértő, 6 munkacsoport: Adatvagyon, Technológia & Biztonság, Alkalmazások, Oktatás, Nemzetközi Kapcsolatok, Szabályozás és Etikai kérdések. Magyarország MI Stratégiájának megalkotója ( [1573/2020 Korm. Hat. (IX.9.)], a Koalíció és elsődleges feladata a stratégiai célok végrehajtásának szakmai támogatása.

Csatlakozzon hozzánk május 26-án délelőtt 9-kor!

Regisztráció: https://innoworld.computerworld.hu/

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.