Hirdetés
. Hirdetés

Az informatikai vezetők több mint fele szerint az adatáramlás egyenlő a több pénzzel

|

Az ügyfelek elégedettsége a bevételek egyik fő mutatója.

Hirdetés

Egy új fejmérésből kiderült, hogy a technológiai vezetők világszerte hogyan látják a valós idejű adatfolyam üzleti előnyeit, kihívásait és lehetőségeit. A Confluent realtime adatszolgáltató és streaming cég jelentése bemutatja, hogy az adatfolyamok végső soron milyen szerepet játszhatnak a szervezetek jelenlegi és jövőben várható sikereiben.

A jelentés egyik legfontosabb megállapítása az adatfolyam és a végeredmény közötti összefüggés. A vezetők többsége hozzáfér valamilyen mértékben a valós idejű adatfolyamokhoz (97%), de akinke széleskörű a hozzáférésük (66%) jelentős előnyben vannak. E csoport több mint fele (56%) magasabb, sőt sokkal magasabb bevétel-növekedésről számolt be, mint versenytársai - írja a Venture Beat.

Hirdetés

Az ügyfelek elégedettsége a bevételek egyik fő mutatója. A jelentés szerint négyből három szervezet azt állítja, hogy a valós idejű adatfolyamokból származó meglátások nélkül elveszítené ügyfeleit. Egy olyan korszakban, amikor a fogyasztók elvárják, hogy az interakciók személyre szabottak és azonnal elérhetőek legyenek a csatornákon keresztül, a márkák a valós idejű adatokra támaszkodnak az ügyfélelégedettség növelése érdekében.

Bár egyértelmű összefüggés van a valós idejű adatfolyamok és a boldog ügyfelek, valamint a bevételek között, a mozgásban lévő adatok kihasználása nem olyan egyszerű. A jelentés megállapította, hogy sok vállalkozásnál hiányzik a különböző forrásokból áramló információk integrálásához és hasznosításához szükséges architektúra. Valójában a válaszadók 60 százaléka szerint a több adatforrás integrálásának nehézségei jelentik a legfőbb akadályt a több valós idejű adathoz való hozzáférés előtt.

A jelentés egy 15 perces vakfelmérésen alapul (amelyet 2022 januárja és márciusa között végeztek), és amelyben 1950 informatikai és mérnöki vezető vett részt az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Ausztrália és Szingapúr területén. Minden válaszadó 500 főnél több alkalmazottat foglalkoztató vállalat teljes munkaidős alkalmazottja volt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.