Hirdetés
. Hirdetés

Blokkolhatják a rootolt Android-mobilokat a fejlesztők

|

A Google Play Console új funkciója révén élhetnek ezzel a lehetőséggel a Play Áruházban.

Hirdetés

Nemrégiben jelezték Android-használók, hogy nem tudják rootolt eszközükre telepíteni a Netflix appot. Kiderült, hogy a Netflix a Google Play Console új funkcióját használja, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy meghatározzák, mely eszközökön futhasson az appjuk, Ez azt jelenti, hogy a jövőben a fejlesztők képesek lesznek blokkolni az általuk készített alkalmazásokat, így azok meg sem jelennek a Play Áruházban azokon az eszközökön, amelyeket rootoltak vagy feloldották a bootloaderük zárolását, illetve a lekorlátozott appok közvetlenül nem lesznek telepíthetők ezekre az eszközökre a Play Áruházból. Más forrásból ugyanakkor hozzájuthatnak a rootolt eszközök tulajdonosai az érintett appok APK fájljához, és telepíthetik az alkalmazásokat.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.