Hirdetés
. Hirdetés

Elérhetővé vált a Windows 11!

|

Új képességeivel a Windows 11 mindahhoz közelebb viszi majd az embereket, amit munkájukban és magánéletükben fontosnak tartanak, mondta a szoftvercég.

Hirdetés

2021. október 5-től kezdve ingyenesen lehet frissíteni Windows 11-re az arra jogosult Windows 10-es számítógépeken, és ettől a naptól indul el a Windows 11 operációs rendszerrel előtelepített számítógépeknek az értékesítése is.

Hirdetés

A Windows első verziója 35 éve jelent meg, és azóta olyan platformmá fejlődött, amelyre 1 milliárdnál több ember támaszkodik munkájában és magánéletében, akár alkalmazásokat és szolgáltatásokat használ, tartalmakat fogyaszt - vagy ezek létrehozásán és közzétételén dolgozik, mondta Panos Panay, a Microsoft termékigazgatója az operációs rendszer új verziójának bejelentésekor.

Most, hogy a PC az eddiginél is fontosabb szerephez jutott mindannyiunk életében, a szoftvercég a következő évtizedre készíti fel a személyi számítógépet a Windows 11-ben megjelenő fejlesztésekkel, amelyek a kezelőfelülettől kezdve az egyéni és csoportmunka, valamint a fejlesztők és a vállalkozások támogatásán át a játékélményig ívelnek.

További részletekről ebben a cikkünkben olvashat >>>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.