Hirdetés
. Hirdetés

Nyáron érkezik a Windows 10 évfordulós ünnepi frissítése

|

A következő nagy Windows továbbfejlesztés többek között a Windows Hello, az Ink és a Cortana funkcionalitását bővíti.

Hirdetés

A korábban Redstone néven emlegetett továbbfejlesztés hivatalosan az "évfordulós frissítés" (Anniversary Update) nevet kapta, ingyenes - és a Home változat használói számára minden bizonnyal kötelező is - lesz. A frissítés tartalmazni fogja a Windows Hello kibővítését, amely lehetővé teszi majd a felhasználók számára az appokban és a támogatott weboldalakon való azonosítást ujjlenyomat vagy arcfelismerés segítségével, valamint további funkciókkal egészülnek ki a Windows Inket használó stílusok. Így például a felhasználók megnyithatnak egy "tintás munkaterületet" a tollal vezérelhető appokkal, és egy összekötő vonal térképen való rajzolásával megtudhatják, hogy két pont között mekkora a távolság.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.