Jannik Haargaard a Zyxel új európai elnöke

Idén nyártól a korábbi pénzügyi alelnök, Jannik Haargard tölti be a Zyxel európai elnöki pozícióját.

A szakember 11 éve dolgozik a Zyxel kötelékében különböző pozíciókban: a vállalat finnországi és dániai országigazgatója is volt, majd négy évig a cég európai pénzügyi alelnökeként tevékenykedett.

"Jannik magasan elismert vezető, aki folyamatosan erős teljesítményt nyújtott és jó eredményeket hozott cégünk számára" - mondta Gordon Yang, a Zyxel elnöke. "Az európai piacról szerzett elmélyült ismeretei pedig csak tovább növelték a pozícióhoz szükséges kompetenciáit, és reméljük hogy az elmúlt öt évéhez hasonlóan további sikereket fog elérni. Jannik a globális vezetéssel szoros együttműködésben fog tovább dolgozni "- folytatta Yang.

Jannik Haargaard a 12 év után távozó Lee Marsdent váltja az elnöki pozícióban, aki új üzleti befektetésein fog tovább dolgozni.

jannik_haargaard_a_zyxel_uj_europai_elnoke_screenshot_20170803112921_1_nfh.jpg
Nagyításhoz kattintson a képre.

"Lee vezetése alatt a Zyxel európai ága a 2012-es 80 millió eurós árbevételről 2016-ra több mint 150 millió euróra emelkedett. Mindig erőteljes profitot hozott a központnak, de 2016-ban különösen kivételes éve volt. Szeretnénk megköszönni neki sokéves szolgálatát, és a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre nézve." - tette hozzá Gordon Yang.

"A Zyxel európai ágában szervezeti kultúránkat a magas teljesítményre építettük, és itt az idő, hogy újabb célokat tűzzünk ki magunk elé. A partnereinkkel együtt folytatjuk a munkát, és további sikereket akarunk elérni a kis- és középvállalkozások és a szolgáltatást biztosítók szegmensében. Ennek egyik kulcsa a digitális átalakuláshoz történő alkalmazkodás lesz, amit itt a Zyxelnél is kiemelten kezelünk." - mondta Jannik Haargard.

Kommentek

comments powered by Disqus
Ezt olvasta már?

Okosterméket intelligens gyárból »