Női igazgatókat nevezett ki a PwC

Új igazgatókat nevezett ki októbertől a PwC Magyarország. Mindhárman a könyvvizsgálati üzletágat erősítik.

Erőss Dóra 2004 óta dolgozik a PwC Magyarországnál, ahol elsősorban vállalati kockázatkezelési tanácsadási szolgáltatásokkal foglalkozik, valamint az energiaszektorban működő magyar és külföldi tulajdonú társaságok könyvvizsgálatában vesz részt. Az elmúlt években Kazahsztánban és Ausztráliában szerzett tapasztalatot szintén a PwC hálózatában kockázatkezelési-tanácsadás és könyvvizsgálati területeken. Dóra képesített belső ellenőr (CIA), valamint tagja a Belső Ellenőrök Nemzetközi Szervezetének (IIA). A könyvvizsgálat terén a Magyar Könyvvizsgáló Kamara bejegyzett könyvvizsgáló tagja, továbbá nemzetközileg elfogadott könyvvizsgáló képesítéssel (ACCA) is rendelkezik. Mindennapi feladatai mellett karrier-tanácsadással és tréningekkel foglalkozik. Dóra elkötelezett támogatója a munkahelyi sokszínűség és a nemek közötti egyenlőség megteremtésének.

pwc_iagazgatok_screenshot_20151019121218_1_nfh.jpg
Nagyításhoz kattintson a képre.

 

Bankok és biztosítók

Könczöl Enikő okleveles könyvvizsgáló, 1998-ban csatlakozott a PwC-hez. Aktuárius posztgraduális diplomával is rendelkezik. 2010 januárjában tagja lett a PwC közép- és kelet-európai számviteli tanácsadói csapatának, melynek keretében bankok és biztosítási cégek számára nyújt segítséget a nemzetközi beszámolási sztenderdekkel kapcsolatban az egész régióban. 2011 és 2013 között kétéves kiküldetésen vett részt Londonban a PwC globális IFRS tanácsadó csapatánál, ahol már globális szinten is foglalkozhatott a PwC ügyfeleivel. Regionális munkái mellett Enikő jelentős magyarországi ügyfeleket könyvvizsgál a pénzügyi és biztosítási szektorból, mind az IFRS, mind pedig a helyi beszámolási sztenderdek alapján. Mindemellett két kisgyerek édesanyja. Szabadidejében szívesen fut, kerékpározik, túrázik vagy utazik családjával.

pwc_iagazgatok_screenshot_20151019130401_1_nfh.jpg
Nagyításhoz kattintson a képre.

 

Járműipari vállalatok

Lett Kornélia magyar és nemzetközi (ACCA) könyvvizsgálói képesítéssel rendelkezik. Az egyetem elvégzése után a PwC elődjénél, a Price Waterhouse könyvvizsgálati osztályán kezdte szakmai pályafutását. Szakterülete a járműipari vállalatok, valamint német, svájci, osztrák hátterű társaságok számára nyújtott könyvvizsgálat és tanácsadás. Ügyfelei közé az ország számos pontján különböző iparagákban tevékenykedő magyar és külföldi tulajdonú vállalatok tartoznak. Karrierje során a dél-afrikai és a dubai PwC-nél is dolgozott. Kornéliának meghatározó szerepe volt továbbá a PwC győri irodájának felépítésében és irányításában. Szabadidejét családjával együtt úszással, olvasással, valamint utazással tölti.

pwc_iagazgatok_screenshot_20151019130432_1_nfh.jpg
Nagyításhoz kattintson a képre.

Kommentek

comments powered by Disqus
Ezt olvasta már?

Az automatikus e-mailek veszélyei »